Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 129 продукта
Количка Нямате добавени продукти

AB Swift – фитнес система с дистанционно управление

AB Swift - малка фитнес система с дистанциооно управление, която въздейства върху мускулите изключително бързо и ефективно.

Цена: 99,00 лв.

   
AB Swift – фитнес система с дистанционно управление - снимка 1    

Допълнителна информация

Хиляди хора по целия свят са превърнали издутия корем в плосък и стегнат, отпуснатите ръце в стегнати и оформени и дебелите крака в изключително добре изглеждащи, благодарение на фитнес системата AB Swift!

Сега тази система е още по-лесна за употреба, благодарение на безжичното дистанционно управление, с което лесно можете да промените тренировъчната си програма или нивото на интензивност на тренировката. Освен това, това дистанционно Ви позволява да сложите AB Swift на всяка част на тялото си и да имате контрол над тренировката.

Тайната на AB Swift се крие в най-новата технология на микрочип безжично дистанционно управление, която произвежда мускулни контракции, каращи мускулите да се свиват и отпускат 100 пъти в минута. Изключително удобно можете да използвате тази система в уюта на собствения си дом, докато почиствате или релаксирате пред телевизора.

А това, че AB Swift е изключително малка и компактна система, Ви позволява да я носите със себе си навсякъде и по всяко време, без никой да забележи, че е с Вас.

AB Swift притежава 6 програми и 10 нива на интензивност за всеки електрод, който действа върху няколко мускулни групи едновременно!

Вече можете да получите мечтаната фигура в рамките на няколко седмици и ще си спестите време и пари!

 

Комплектът включва:

  • Безжично дистанционно
  • Два отделни електрода
  • Чанта за пренасяне и съхраняване

 

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

 

 

Свързани продукти

Електростимулиращ колан Abs&Core - снимка

Електростимулиращ колан Abs&Core

Електростимулиращ колан Abs&Core.

Цена: 109,00 89,00 лв.

Комплект от 4 допълнителни контактни подложки за Abs&Core - снимка

Комплект от 4 допълнителни контактни подложки за...

Комплект от 4 допълнителни контактни подложки за...

Цена: 18,00 лв.

Tens Cups - cистема вендузи и електростимулиращи подложки  за масаж и тренировка - снимка

Tens Cups - cистема вендузи и електростимулиращи...

Домашна система вендузи за масаж и справяне с...

Цена: 39,90 лв.