Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Active Posture (Актив Посчър) - коригиращ колан за правилна стойка

-38.979591836735%

Active Posture е колан с раменни каишки и вградени магнити за поддържане на правилна стойка, който ще премахне болките в гърба и ставите и ще направи ежедневието Ви по-лесно!

Размер:

Цена: 49,00 29,90 лв.

   
Active Posture (Актив Посчър) - коригиращ колан за правилна стойка - снимка 1    

Допълнителна информация

 

Болките в гърба и мускулите Ви пречат да живеете живота си и да му се насладите? Прекарвате много време изправени, пренасяйки тежки предмети, в автомобила си, пред компютъра и изглежда нищо не може да облекчи болката? 

Представяме Ви Active Posture – „интелигентният“ колан с раменни каишки, който моментално ще сложи край на болките в гърба и ставите! Това е най-естествената ефективна система за премахване на болките в долната, средна и горна част на гърба.

Разработен посредством най-напредналите технологии, той коригира стойката, изправя прешлените, подравнява целия гръбначен стълб и минимизира излишните изкривявания до такава степен, че Вие сте изправени перфектно и изглеждате по-високи, стройни и слаби!

Защо е добре за всички нас да имаме правилна стойка?

Просто защото, ако я нямаме и не обръщаме внимание на стойката си, рискуваме да предизвикаме по-големи проблеми и дори инвалидизиращи наранявания за в бъдеще. Затова от медицинска гледна точка, превенцията в тази посока е от съществено значение.  Най-големият проблем на съвременото ни общество е лошата стойка, която имаме, породена от заседнал начин на живот, дълго стоене пред компютър или телевизор. Тези фактори предизвикват истински хаос в човешката стойка.

Кои са най-сериозните последици от неправилната стойка?

Освен типичните болки в долната, средна и висока част на гърба, също така и силно напрежение в мускулите, хронични болки, спазми, колики, главоболие, болки във врата, скованост, лоша циркулация, стягане в областта на стомаха, ишиас и болки в кръста. Всички тези сериозни проблеми се появяват най-вече защото продължаваме с лошата стойка и не обръщаме внимание на това. Може да не го осъзнаваме, но през цялото ни ежедневие и дейности, които извършваме, ние започваме да заемаме лоша стойка отново и отново, почти постоянно. Докато гладим, бършем пода, готвим, прахосмукираме, шофираме, работим пред компютъра... дори докато спим отново имаме неправилна поза и се изкривяваме. Нашият гръбнак е съставен от гръбначни прешлени. Всяка извивка си има специфична позиция. Проблем се появява когато извивките са прекомерни. И точно тогава се появяват болките в долната част на гърба и шията.  

Kак да се справим с този проблем - болките в гърба и шията?

С постоянно поддържане на добра стойка. И за това ще ни помогне Activ Posture, да постигнем добра стойка без усилия. Изкрияването ще се изглади и всички стави, които покриват прешлените ни ще се пренастроят по правилния начини ние ще започнем да се чувстваме много, много по-добре. Осигурявайки си добра стойка, напълно елиминираме болките в гърба, намаляваме напрежението в гърба и всичко това спомага за предотвратяване увреждане на гръбначния стълб. В резултат на добрата стойка, ние се чувстаме по-живи, по-енергични. Добрата стойка кара хората да се чувстват по-различно. Невероятно е и какво прави с телата ни магнитотерапията, вградена в Activ Posture.

Какво точно е магнeтотерапията?

Ергономичният му дизайн е базиран върху магнетотерапията и включва 12 стратегически позиционирани магнита, които подобряват притока на кръв в тези зони и въздействат благоприятно на здравето ни. Коланът с презрамки Active Posture използва магниторерапия – терапия чрез въздействие на магнити, които освобождават енергия с високо благоприятно въздействие върху човешкия организъм:

 • Релаксиращ ефект върху мускулите. Той въздейства върху схванатите мускули, отпуска ги и изправя ставите, като ги освобождава от напрежението. След като напрежението отшуми, се подобрява и кръвообръщението.
 • Обезболяващ ефект. Тъканта на отпуснатия мускул изправя съседната тъкан и следователно пресечната точка на болката стихва и възпалението в областта намалява;
 • Укрепващ ефект – магнитните полета могат да предизвикат задържане на калций към костите, повишавайки рехабилитиращия ефект.

Activ Posture облекчава:

 • чувството на тежест в ежедневието;
 • напрежението в мускулите;
 • хроничната болка;
 • спазми & крампи;
 • болки във врата & скованост;
 • подобрява лошата циркулация;
 • болки в стомаха;
 • предотвратява сколиоза & ишиас;
 • болки в кръста.

Active Posture е лек, удобен и практически незабележим, материята му е дишаща, унисекс е и може да се пере в пералня. Той изцяло подобрява стойката и слага край на болките в областта на гърба и за още по-голямо удобство, вече се предлага в 2 размера - S и L.

Характеристики:

 • унисекс
 • подходящ за пране в пералня
 • 70% дишащ неопрен + 30% полиестер

Active Posture се предлага в 2 размера:

S - за талия до 90см.

L - за талия от 90см. до 120 см.

Предотвратете куп сериозни проблеми, болки и скованост за в бъдеще. Направете важна крачка за Вашето здраве и благоденствие!

 

Свързани продукти

Stepluxe Thermal Socks (Степлукс Термал Сокс) - иновативни затоплящи чорапи - снимка

Stepluxe Thermal Socks (Степлукс Термал Сокс) - иновативни...

Не се тревожете повече за това, че отново имате...

Цена: 49,00 лв.

Backnetix Wrap (Бакнетикс Рап) - иновативен елек със затопляща и масажираща функция - снимка

Backnetix Wrap (Бакнетикс Рап) - иновативен елек със...

Рекалсира, успокоява и облекчава напрежението във...

Цена: 119,00 лв.