Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Antiac Active liquid spray - ефективен течен спрей против акне

-10%

50ml спрей за справяне с акне, черни и бели точки по кожата и всякакви пъпки и петна!

Цена: 34,90 31,41 лв.

   
Antiac Active liquid spray - ефективен течен спрей против акне   - снимка 1    

Допълнителна информация

Antiac са серия продукти, предложени отново от производителите на световноизвестния Dermaspray Intensive, предназначени за ефикасно и практично дългосрочно решение за кожа, склонна към поява на акне, пъпки, черни точки или петна. Продуктите от серията Antiac на Salcura притежават дълбоко проникващи анти-бактериални и почистващи съставки, които се абсорбират и действат незабавно. Дезинфекцията с успокояващи съставки значително намалява размера на порите и възпаленията, причинени от инфекции. Antiac продуктите са БЕЗ:

  • токсични вещества
  • химикали като стероиди, хормони, кортизон, прекис, алкохол, парабени, антибиотици
  • бензоил пероксид

Всички тези са химически съставки, които често се срещат в продукти срещу акне и осъществяващи агресивното действие върху кожата, понякога и прекомерно ексфолиране. Antiac продуктите не съдържа подобни съставки, но същевременно има тневероятен ефект срещу акне, оставяйки кожата Ви гладка и заздравена.

Antiac Active Liquid Spray

интензивен натурален спрей за справяне с акне е специално формулиран за справяне с умерени до тежки случаи на акне по лицето и тялото.

С 97% натурален състав, съдържащ Морски Зърнастец за подмладяване на кожата и справяне с проблемна кожа, Розмарин за тонизиране на кожата и регенерация на клетките и Лавандула  - известна със своите антибактериални и балансираюи свойства.

Неговата формула е нежна, но същевременно изключително ефективна. Формата на течен спрей го прави идеален за лесно приложение върху широки области от кожата. Antiac осигурява:

  •     Бързо и дълбоко проникване в кожата.
  •     Без да лепка и без да оставя петна.
  •     Антибактериална формула с много действия за постигане на максимални резултати.

Antiac от производителя на Dermaspray Salcura,  използва тройнодействаща формула:

  •     успокоява кожата като намалява възпаленията;
  •     почиства дълбоко за премахване на мръсотията;
  •     неутрализиране на кожните инфекции, с помощта на антибактериалното си действие.

Използвайте го след като сте почистили кожата сутрин и вечер, кожата Ви ще се почувства чиста и подхранена без останали лепкави следи или опъване/стягане.

Какви са предимствата на спрея?

Течният спрей се абсорбира по-лесно в кожата и така натуралните активни съставки могат да достигнат и да въздействат директно на новосвормиращите се клетки, образуващи се в основата на кожата.

Аntiac течен спрей се прилага бързо и лесно, дори върху места, които се достигат трудно – н.р гърба. Antiac спрей за спраяне с акне не съдържа бензоил пероксид, това означава, че можетеда се облечете веднага, без да се притеснявате от избелзване/обезцветяване на дрехите. Antiac спрей има бърз ефект, използва се много лесно и не оставя следи. 

Продукт, произведен във Великобритания!