Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Antiac Daily Face Wash - натурална ежедневна почистваща пяна за против акне

-10%

Дълбоко почистване на лице за чувствителна кожа, склонна към акне, сухота и раздразнения.

Цена: 29,90 26,91 лв.

   
Antiac Daily Face Wash - натурална ежедневна почистваща пяна за против акне - снимка 1    

Допълнителна информация

Antiac Daily Face Wash е от серията продукти за ежедневно ползване, предназначени за ефикасно и практично дългосрочно решение за кожа, склонна към поява на акне, пъпки, черни точки или петна. Продуктите от серията Antiac на Salcura притежават дълбоко проникващи анти-бактериални и почистващи съставки, които се абсорбират и действат незабавно. Дезинфекцията с успокояващи съставки значително намалява размера на порите и възпаленията, причинени от инфекции. Antiac продуктите са БЕЗ:

  • токсични вещества
  • химикали като стероиди, хормони, кортизон, прекис, алкохол, парабени, антибиотици
  • бензоил пероксид

Всички тези са химически съставки, които често се срещат в продукти срещу акне и осъществяващи агресивното действие върху кожата, понякога и прекомерно ексфолиране. Antiac продуктите не съдържа подобни съставки, но същевременно иматневероятен ефект срещу акне, оставяйки кожата Ви гладка и заздравена.

 

 

 

Antiac Daily Face Wash 

Ефективна и успокояваща пяна за ежедневно почистване на лице с проблемна кожа акне и зачервявания.

 

Tази пяна за лице с неутрално pH осигурява ефективно ежедневно почитване на кожа, склонна към акне и зачервявания.

Съставът й е 98% натурален с Морски Зърнастец за подмладяване на кожата и подхранване, Алое Вера за охлаждане и успокояване и Кокосово Масло с неговото антиоксидантно и омекотяващо кожата свойство.

Това нежно измиване няма да отнеме натуралните масла и хидратация на кожата, а ще балансира  - себума за равномерен цвят и матов ефект – идеалното решение за чувствителна кожа, склонна към появата на акне.

Използвайте почистващата пяна Antiac Daily Face Wash сутрин и вечер, за да премахнете замърсяванията по кожата, оставяйки мека, еластична и добре почистена – без сухота, сърбеж или раздразнение.

Antiac Daily Face Wash:

  •   осигурява дълбоко почистване;
  •   е с неутрално pH;     
  •   е БЕЗ сапун.

За постигане на най-добри резултати, използвайте продукта заедно с Antiac Liquid Spray и Antiac Gel Serum – продукти от същата гама активни продукти за справяне с акнето.

Antiac Daily Face Wash съдържа натурални масла, витамини, минерали и естествено получени консерванти.

Продукт, произведен във Великобритания!