Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 129 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Аудио слухов усилвател Ear Zoom (Иър Зуум)

Ако поръчате 2 броя Ear Zoom (Иър Зуум) ще си спестите пари и няма да заплащате куриерска услуга! Не пропускайте нищо, което се случва около Вас! Подарете си перфектен слух с аудио слуховия усилвател Ear Zoom!

Цена: 54,90 39,90 лв.

   
Аудио слухов усилвател Ear Zoom (Иър Зуум) - снимка 1    

Допълнителна информация

 

Представяме ви Ear Zoom (Иър Зуум) – Вашия личен аудио слухов усилвател, който Ви дава висока разделителна способност на слуха. Тайната на Ear Zoom се крие в неговия авангарден, насочен микрофон с модерна микро-електроника.

Ear Zoom е толкова мощен, че може да долови звукови вълни до 30 метра разстояние и ги усилва с до 60 децибела. С Ear Zoom получавате изключително остър слух и висока разделителна способност, за каквито винаги сте мечтали.

Вие ще получите 3 размера тапички за уши от латекс, като използвате най-подходящата за формата на ухото. Плюс извиващия се кабел за прикрепяне към ухото, осигуряващ удобство по всяко време. След като веднъж изпробвате Ear Zoom, ще започнете да се чудите как сте се справяли без него.

Получавате перфектно чисто качество на звука. Семейни събирания, спортни събития, разходки из природата, на работа, в училище, на парти, местата, на които можете да използвате Ear Zoom са безкрайно много. Вече няма да пропускате нищо.

Слуховият апарат Ear Zoom притежава същия елегантен дизайн като всички онези високотехнологични хендс фрии устройства за мобилен телефон. Никой няма да знае, че го носите.

Комплектът включва:

 • 1 бр. Ear Zoom (Иър Зуум)
 • Извиващ се кабел за закрепване
 • 3 размера тапички за уши

* Продуктът работи с 2 батерии AG-13, които не са включени в комплекта.

 

Ако поръчате 2 броя аудио усилватели Ear Zoom (Иър Зуум) ще ги получите с отстъпка от -9,90лв. и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  само за 69,90лв!

 

Ear Zoom ще подобри слуха Ви и ще промени начина, по който чувате света около вас.

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

 

 

  Свързани продукти

  Колело за трениране на ръцете и краката в домашни условия Dual Bike - снимка

  Колело за трениране на ръцете и краката в...

  Kолело, което позволява употреба в домашни условия....

  Цена: 159,00 лв.

  Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Magic Cane - снимка

  Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Magic Cane

  Иновативен бастун с вградени LED светлини и...

  Цена: 59,90 49,90 лв.