Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 129 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Backnetix® - наколенка за облекчаване на болките в гърба

Backnetix® е система от ново поколение, която клинично доказано облекчава болки в гърба чрез акупресурната си възглавничка, като изключва "източника" на болката и Вие усещате моментално облекчение.

Цена: 39,90 лв.

   
 Backnetix®  -  наколенка за облекчаване на болките в гърба - снимка 1    

Допълнителна информация

Кога се появяват болките в гърба?

Може да получите болки в гърба от твърде дълго седене на стол, след дълго време в изправено положение, докато вършите домакинската си работа, вдигайки нещо тежко на работа, дори вдигайки детенцето си. Емоционалната цена, която плащате за всичко това може да унищожи цял един живот!

Какво е Backnetix®?

Backnetix®  е иновативна наколенка за облекчаване на болката, която клинично доказано действа! Поставете Backnetix® под коляното  и стегнете с лепенките.  Меката му възглавничка е разположена точно върху акупресурната точка в средата на мускулите на прасеца, именно, за да осигури незабавно облекчаване на болката.

Как може една наколенка, поставена на крака, да елиминира болки в гърба?

Болките в долната част на гърба обикновено се предават през седалищния нерв, който е нй-дългия нерв в тялото - започва от долната част на гърба и продължава по дължината на целите крака. Възглавничката на Backnetix®  упражнява нежен натиск върху акупресурната точка в центъра на Вашия мускул на прасеца и така възпира болката преди да се е разпространила нагоре и надолу по тялото.

Чрез прекъсване разпространението на болката се премахва усещането за болка. И за разлика от лекарства или операции, това е естествено решение на проблема.

Какво показват изледвания за удовлетвореността на наши клиенти?

Backnetix®  е изключително ефективна наколенка, която клинично доказано облекчава болката. Проучването показва, че повече от 80% от клиентите ни изпитват облекчение на болката още след първата употреба на Backnetix®. С поставена наколенка, те мога да спортуват, да тичат, да играят тенис, да практикуват йога и всички дейности, който обичат да правят, без болка в гърба!

От момента, в който поставите Backnetix® , ще усетите моментално облекчение.

Backnetix®  - разумната инвестиция!

Забравете лекарствата, мазилата и скъпите посещения на специалисти, с които непрестанно ще се налага да плащате отново и отново за така жадуваното облекчение. Инвестирайте разумно и еднократно в Backnetix®  и ще получите облекчение за години напред. Само си представете колко невероятен ще бъде животът Ви. Ще бъдете свободни да се предвижвате безпроблемно, ще работите по-спокойно, ще се забавлявате с децата си и дори ще имате възможността да извършвате физически упражнения. Освен всичко можете да спите по-добре без да се въртите и пресвивате от болка.

Какво мислят реални потребители на Backnetix®?

МЪЖ: "Изведнъж усещам убийствена болка по дължината на целия си крак, усещането е като силно притискане на нервите, почти ми е невъзможно да се движа. Но с Backnetix®  болката изчезна! Вече не ме боли изобщо. Имам възможността да се върна към нормалния си живот и да правя нещата, които обичам. Разликата е огромна."

ЖЕНА: "Болката в гърба беше толкова сериозна, че лекарите ми казаха просто, че операцията е неизбежна. Но чух за Backnetix®  и вече не се тревожа за оперативна намеса. Болката изчезна и върнах нормалния си начин на живот."

МЪЖ: "Болката ме поваляше, едва се движех. Backnetix®  промени живота ми. Препоръчвам го на всеки, който страда от болки в гърба. "

МЪЖ:  "Backnetix®  наистина действа. Не мога да повярвам, че е истина!"

ЖЕНА: "Толкова съм щастлива и благодарна на създателите на този продукт."

 

Това са само една минимална част от примерите за успешно действие на наколенката за облекчаване на болка Backnetix®

Готови ли сте за живот без болка?! Сега е моментът да поемете контрол над нещата и да получите облекчението, което залужавате, на изключително достъпна цена!

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Свързани продукти

Колело за трениране на ръцете и краката в домашни условия Dual Bike - снимка

Колело за трениране на ръцете и краката в...

Kолело, което позволява употреба в домашни условия....

Цена: 159,00 лв.

Успокояващ гел за облекчаване на мускулни и ставни проблеми Reladol - снимка

Успокояващ гел за облекчаване на мускулни и...

Премахнете умората и напрежението в мускулите и...

Цена: 39,90 лв.

-25%
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler® - снимка

Колело за тренировка и раздвижване на цялото...

Bi-Pedaler® – лесен и достъпен начин за раздвижване на...

Цена: 159,00 119,25 лв.