Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Backnetix Wrap (Бакнетикс Рап) - иновативен елек със затопляща и масажираща функция

Рекалсира, успокоява и облекчава напрежението във врата, раменете и гърба

Размер:

Цена: 119,00 лв.

   
Backnetix Wrap (Бакнетикс Рап) - иновативен елек със затопляща и масажираща функция - снимка 1    

Допълнителна информация

Backnetix Wrap е иновативен, невероятно мек елек, който обхваща врата, раменете и кръста. Backnetix Wrap съчетава топлина и релаксиращ масаж, на които може да се наслаждавате едновременно или по отделно. Подарете си свободата да живеете без болка. И всичко това напълно естествено - без лекарства и странични ефекти.

Backnetix Wrap се простира по цялата горна част на шията, надолу по гърба и дори отпред на раменете Ви. С Backnetix Wrap се наслаждавате на дълбок, проникващ, затоплящ масаж, който успокоява и облекчава болки в мускулите. Обикновените подложки за нагряване са нестабилни и  трудни за поддържане, но топлата прегръдка на Backnetix Wrap винаги остава на място, без  да се притеснявате, че може да падне.

Backnetix Wrap се нагажда спрямо формите и контура на тялото Ви, позволявайки да се  движите свободно. Дава Ви пълна мобилност, което може да ускори възстановяването Ви. Обикновените подложки за масаж са обемисти и неудобни. Ултра плюшеният плат на Backnetix Wrap е супер мек, за максимален комфорт. Просто го увийте около врата, раменете и гърба си и изберете от четири равномерни или пулсиращи настройки за масаж. Backnetix Wrap е естественото, 100% безопасно решение.

Характеристики:

 • Релаксира и успокоява врата, раменете и гърба.
 • 4 настройки за масаж + 2 настройки за топлина.
 • Намалява напрежението и болезнените мускули благодарение на успокояващата топлина и
 • спомага за отпускането им. Топлинната терапия ефективно облекчава възпалените мускули.
 • Свободни ръце
 • Възможност за регулиране
 • Дава Ви свободата да го носите почти навсякъде
 • Изключително мека тъкан за пълен комфорт
 • Калъфът може да се пере в машина

 Комплектът включва:

 • 1 х Backnetix Wrap
 • 1 х Чанта за съхранение и транспортиране

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазините ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21, бул. Васил Левски №67