Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 125 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Бельо за оформяне New Body Shaper

Най-бързият начин да си върнете добрата фигура. Просто го обличате и ще видите как ще оформи тялото Ви.

Цена: 115,00 49,90 лв.

   
Бельо за оформяне New Body Shaper - снимка 1    

Допълнителна информация

New Body Shaper е най–бързият начин да си върнете добрата фигура. Просто го обличате и ще видите как сантиметрите се топят. Поставяйки го под гърдите Body Shaper оформя всички проблемни области от тялото Ви, без да са необходими допълнителни усилия, обгръща тялото Ви, създавайки гладък и строен силует.

Продуктът е създаден с уникален дизайн, който гарантира вашето удобство. Микрофибърният материал, от който е направен Body Shaper, обгръща торса и допринася за намаляване на теглото.

Body Shaper не се разтяга, няма връзки, които да го придържат, нито копчета, които да Ви притесняват или приспособления, които да дразнят, а осигурява стройна и секси фигура.

Body Shaper Ви осигурява пълна дискретност. Продуктът е не само удобен, но платът, от който е изработен позволява на порите да дишат.

Направен така все едно имате още една кожа върху себе си, така че никой не може да разбере, че го носите. Независимо дали имате излишни тлъстини, които искате да прикриете или просто искате да придадете строен и стегнат вид на фигурата си, Body Shaper е продуктът, с който можете да постигнете това и дори много повече.

Уникалният New Body Shaper е единственият начин да си върнете фигурата. Можете да изглеждате с 10 кг по–слаби на момента. Точно така, на момента.

Меката материя, позволяваща на кожата да диша, следва движенията ви и не се извива или завърта. Body Shaper е толкова лек и удобен, че вие можете да го носите много дълго.

Можете да го носите, обличайки върху него най–прилепналите си дрехи, независимо дали става въпрос за официално или ежедневно облекло.

Body Shaper също така прикрива излишните тлъстини по тялото ви, а резултатът от това е стройна и слаба фигура, благодарение на тайната, която остава скрита под дрехите Ви.

Body Shaper помага освен за постигане на удивителна фигура, но и за подобряване стойката на тялото ви. Благодарение на него ще подобрите изцяло фигурата си.

Комплектът включва и долна част Bottom Shaper, която може да се носи вместо бельо, а най–хубавото е, че няма видими шевове.

Налични размери:

- S
- XXXL

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.