Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Bioskin Body Cleanser - натурален почистващ продукт за цялото тяло

-10%

Bioskin Body Cleanser е ефективен и приятен за употреба продукт, подходящ за суха и чувствителна кожа, който нежно почиства тялото.

Цена: 39,90 35,91 лв.

   
Bioskin Body Cleanser - натурален почистващ продукт за цялото тяло - снимка 1    

Допълнителна информация

Bioskin Body Cleanser 300ml е ефективен и приятен за употреба продукт, който нежно почиства тялото. Изключително ефективен и подходящ за почистване на суха и чувствителна кожа. Продукт БЕЗ:

  •  Натриев лаурил сулфат
  •  Парабени
  •  Синтетични аромати
  •  Разяждащи химикали

Съставът на Bioskin Body Cleanser е 97% натурален,с комплексно подхранващо действие на Омега 3, 6, 7 и 9, добити от Морския Зърнастец – съставки от жизненоважно значение при справяне с кожни проблеми и въстановяване нормалното състояние на кожата. Билката Пореч (позната още като „лечебна краставица“) подхранва и хидратира, кората от Бяла Върба е известна със своите антибактериални и противовъзпалителни свойсва, а Лимоновата Трева се крижи за състоянието на кожата.

Продуктът образува лека пяна при употреба. Подходящ е за всички типове кожа, особено за тези, склонни към изсушаване и силно чуствителни кожи. Натуралният му състав позволява употребата дори от бременни и кърмачки.

Bioskin Body Cleanser е уникален почистващ продукт за тяло, който подхранва, хидратира и се справя със суха кожа, сърбеж, раздразнена и зачервена кожа. Той е формулиран специално за ежедневна употреба върху всяка част на тялото и ще Ви осигури максимална хидратация, благодарение на мощтната комбинация на натурални омега съставки, витамини и минерали.

Bioskin Body Cleanser съдържа Омега масла 36, 7 и 9, получени от първокласни плодове на Морски Зърнастец. Морския Зърнастец е широко признат от години като изключително ефективна анти-оксидиража съставка за кожата, справяща се с кожните проблеми.

Етеричните масла, които са използвани в комбинация с други естествени витамини и минерали са специално смесени за насърчаване регенерацията на кожната тъкан и хидратация.