Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Bioskin Face Cleanser - натурален почистващ лосион за лице

-10%

200ml почистващ лосион за лице, изключително подходящ за суха, чувствителна и проблемна кожа.

Цена: 39,90 35,91 лв.

   
Bioskin Face Cleanser - натурален почистващ лосион за лице - снимка 1    

Допълнителна информация

Bioskin Face Cleanser е уникален почистващ продукт за лице, който подхранва, хидратира и се справя със суха кожа, сърбеж, раздразнена и зачервена кожа. Той е формулиран специално за кожата на лицето, осигурявайки максимална хидратация с помощта на комбинацията на естествени омега съставки, витамини и минерали.

Bioskin Face Cleanser съдържа Омега масла 3, 6, 7 и 9.

Bioskin Face Cleanser  е ефективен и приятен за употреба. Осигурява нежно почистване на лицето за справяне със суха и чувствителна кожа. Продукт БЕЗ:

  • Натриев лаурил сулфат
  • Парабени
  • Синтетични аромати
  • Разяждащи химикали

Съставът на Bioskin Face Cleanser е 97% натурален, с похранващ Морски Зърнастец - с жизненоважно значение за проблемни кожи и тяхното възстановяване, Масло от Жожоба с подхранващо действие и Розмарин, който спомага за подобряване на процеса на обновяване на кожните клетки.

Bioskin Face Cleanser е подходящ за всички типове кожа, особено за тези, склонни към изсушаване и силно чуствителни кожи. Продуктът образува лека пяна при употребата. Натуралният му състав позволява употребата дори от бременни и кърмачки.