Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Bioskin Junior Bath Milk - бебешко мляко за баня

-10%

300ml мляко за баня за бебета и деца, с проблемна и суха кожа!

Цена: 39,90 35,91 лв.

   
Bioskin Junior Bath Milk - бебешко мляко за баня - снимка 1    

Допълнителна информация

Bath Milk e част от детската серия лесни за измиане продукти на Bioskin за справяне със суха и проблемна кожа.  Това е мляко за баня, предназначено за бебета и деца на възраст над 3 месеца, с кожа склонна към прекалено изсушаване или други кожни проблеми.

Под формата на подхранващо, немазно мляко, което успокоява сухата кожа, без да оставя повърхността й опасно хлъзгава. С него се намалява ефектът и последиците, които „твърдата“ вода оставя върху проблемна кожа. Това мляко за баня прави по-лесно измиването на минералните остатъци, оставила водата върху кожата.

За най-добри резултати, използвайте млякото за баня заедно с Daily Nourishing Spray от серията за идеално почистване, омекотяване и успокояване на кожата.

За бебета и малки дечица, изсипете 1 капачка от продукта в хладка вода и ги изкъпете, както обикновено. За по-големи дечица, използвайте 2-3 капачки.

За нашите съставки

Винаги избягваме съставки, които са доказното признати като неподходящи за чувствителна или проблемна кожа. Продуктите на Salcura не съдържат вредни химикали и формулите им са базирани на натурални съставки. Серията ни продукти за деца е изцяло без:

  • Стероиди
  • Парабени
  • Парафин
  • Ланолин
  • Изкуствени аромати