Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Broom&Roll (Бруум енд рол) - иновативна въртяща се метла

Мръсотия, пръст, счупено стъкло, косми, дори храна, захар или хляб? Как бихме могли да поддържаме пода си чист?

Цена: 54,90 лв.

   
Broom&Roll (Бруум енд рол) - иновативна въртяща се метла - снимка 1    

Допълнителна информация

Използването на обикновена метла и лопатка е мъчително и води до болки в гърба. Прахосмукачките са тежки и кабелите се оплитат. Сега има по-добър начин. Представяме ви Broom&Roll, революционната супер метла с въртяща се дръжка. И за да е напълно съвършена, тя притежава и отделение за събиране на мръсотията. Тази лека въртяща се супер метла събира пръст, храна, разпилени закуски и кучешка храна, без дори да се навеждате. Справя се съвършено върху твърд под, мрамор, балатум, плочки, ламинат, дори върху бетонния под на гаража без проблеми. Чисти бързо и лесно. Просто прокарайте метлата по повърхността с една ръка.

Тайната е във въртяща се на 360 градуса глава и мощната технология с 3 четки. Двете функционални хоризонтални четки събират мръсотията в центъра на метлата, а третата цилиндрична четка я избутва във вградения контейнер. Мръсотия, храна, космите на любимците ви или прах. Почиствате всичко с едно минаване.

С нейната проста система за изпразване на боклука е по-лесно от всякога. Въртящата се на 360 градуса глава и нископрофилната й  дръжката позволяват да почистите дори под мебелите. С уникалната технология достигате всички трудно достъпни местенца.

ПОРЪЧАЙТЕ ВТОРИ БРОЙ BROOM&ROLL И ЩЕ ГO ПОЛУЧИТЕ НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА САМО ЗА 39,90 лв. ПАЗАРУВАЙТЕ РАЗУМНО И СИ СПЕСТЕТЕ ПАРИ!

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазините ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21, София, бул. Васил Левски №67