Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Clever Cane (Клевъркейн) - иновативен бастун с вградена аларма и LED фенер

Чувствате несигурност, когато сте изправени на краката си? Има ли моменти, когато простата задача да станете от стола става мъчителна? Да разчитате на чужда помощ, ще ви направи зависими и неуверени.

Цена: 39,90 лв.

   
Clever Cane (Клевъркейн) - иновативен бастун с вградена аларма и LED фенер  - снимка 1    

Допълнителна информация

Представяме ви Clever Cane. Невероятен бастун с две дръжки за по-добра опора и стабилност, за да ставате с лекота. Просто разтворете дръжките, наведете се напред и натиснете. Толкова е лесно. Специалният ергономичен дизайн на бастуна означава, че тежестта ви се разпределя по-добре, за да можете да ставате и да сядате стабилно и сигурно без чужда помощ. Clever Cane има здрава основа, подходяща за всеки терен, за добро прилепване към неравна почва или хлъзгав под.

Тайната е по-широката и въртяща се на 360 градуса основа с 3 стабилизатора, за да гарантира сигурност и да не се хлъзга. Толкова е стабилен, че може да стои изправен, за разлика от другите бастуни, които падат, щом ги оставите и дори само това може да доведе до падане или нараняване. Clever Cane може да се регулира, има 5 степени на удължаване от 86 до 96 сантиметра. Щракнете удължената част, за да я фиксирате на мястото й и да получите идеалния бастун точно по ваш вкус.

Дръжките са с удобен захват и за допълнителна сигурност е добавена каишка за китката. Clever Cane се сгъва за лесно съхранение и за да е с вас, където и да отидете. Просто разгъвате, частите на бастуна щракват здраво и може да се качите и да слезете от колата с лекота. Освен това включва силен LED фенер, който осветява пътя ви в нощта. Или го наведете надолу, за да сте сигурни къде вървите, когато се здрачава.

Но най-важната характеристика на Clever Cane е, че може да спести на вас и любимите ви хора опасни и трудни ситуации. Clever Cane има специален бутон за вградена аларма. Ако усетите, че сте в опасност или просто внезапно се почувствате зле, алармената функция може да се окаже разликата между живота и смъртта. Обикновените бастуни не притежават подобна животоспасяваща функция. Може да сте използвали други бастуни, но те не могат да се сравняват с Clever CaneClever Cane има две дръжки за повече стабилност, регулируема дължина, въртяща се на 360 градуса основа за всякакъв терен, силен ЛЕД фенер, който може да свети напред или надолу, животоспасяваща аларма, може да стои изправен и да се сгъва, за да е навсякъде с Вас.

ПОРЪЧАЙТЕ ВТОРИ БРОЙ CLEVER CANE И ЩЕ ГO ПОЛУЧИТЕ НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА САМО ЗА 29,90 лв. ПАЗАРУВАЙТЕ РАЗУМНО И СИ СПЕСТЕТЕ ПАРИ!

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазините ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21, София, бул. Васил Левски №67