Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

DermaSun от Salcura – 100ml натурален спрей с ефективно успокояващо действие на слънчеви изгаряния

Кожата Ви е изгоряла от слънцето? Решете проблема с натурален спрей с доказано ефективно облекчаващо действие върху изгоряла от слънцето кожа.

Цена: 29,90 26,91 лв.

   
DermaSun от Salcura – 100ml натурален спрей с ефективно успокояващо действие на слънчеви изгаряния - снимка 1    

Допълнителна информация

НАТУРАЛНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА СЛЕД СЛЪНЦЕ!

DermaSun е продукт от серията натурални продукти за грижа за кожата на световноизветния производител Salcura. За своите продутки Salcura напълно отрича употребата на съставки, които са неподходящи за чувствителна и проблемна кожа, както на съставки с известни странични ефекти и противопоказания. Продуктите на Salcura не съдържат вредни химикали и ефективните реални резултати от употребата им се дължат единствено на натуралната им формула.

Спреят DermaSun  за облекчаване на кожа, раздразнена след излагане на слънце е БЕЗ:

  •   Стероиди
  •   Хормони
  •   Кортизони
  •   Прекис
  •   Алкохол
  •   Парабени
  •   Антибиотици

 

DermaSun спрей за облекчаване на слънчеви изгаряния е комбинация от висок клас естествени минерали, витамини и масла, които спомагат за успокояване и възстановяване на изгоряла от слънцето кожа.

Слънчевото изгаряне е нараняване на кожната тъкан, резултат от излагане на кожата под вредните UV слънчеви лъчи. Най-разпространените негови симптоми са зачервена кожа, която е гореща на допир. Този продукт е един от най-добрите за употреба след излагане на слънце и ефективно облекчава точно такъв тип възпалена кожа.  

Dermasun за справяне със слънчеви изгаряние успокоява и охлажда, осигурявайки Ви дълготрайно облекчение от „парещата“ кожа и раздразненията.

Спрей формулата попива лесно и бързо без да е необходимо да се втрива е раздразнената кожа.

НЕ са известни никакви странични ефекти или противопоказания, което прави Dermasun подходящ за употреба и по време на бременност и кърмене. Немазната консистенция не оставя петна, което означава, че можете да се облечете почтни веднага след нанасянето  и ще се чувствате комфортно, без лепкави дрехи или чаршафи.

 

СЪСТАВКИ:

Water (Aqua), Vitamin and Mineral Solution (Aqua Minerale / Brine), Sea Buckthorn Oil (Hippophaes rhamnoides), Glycerine (Glycerine), Dead Sea Minerals (Maris Sal), Australian Sandalwood Essential Oil (Santalum spicatum), Palm Oil (Octyl Palmitate), Wheat Germ Oil (Triticum vulgare), Vitamin E (Tocopherol), Avocado Oil (Persea gratissima), Jojoba Essential Oil (Buxus chinensis), Safflower essential Oil (Carthamus tinctorius), Chamomile Essential Oil (Chamomilla recutita), Lavender Essential Oil (Lavandula hybrida), Sunflower Oil (Helianthus annuus), Aloe Vera Oil (Aloe barbadensis), Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis), Manuka Oil (Leptospermum scoparium), Volcanic Mineral (Zeolith).

Свързани продукти

Dermaspray Intensive - спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж - снимка

Dermaspray Intensive - спрей против псориазис, дерматит,...

Спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж и...

Цена: 39,90 29,90 лв.

Изключително хидратиращ крем Zeoderm  - снимка

Изключително хидратиращ крем Zeoderm

Уникален, изключително хидратиращ крем, против...

Цена: 49,90 29,90 лв.

-10%
DermaSun от Salcura – 100ml натурален спрей с ефективно успокояващо действие на алергии и раздразнения, причинени от слънцето - снимка

DermaSun от Salcura – 100ml натурален спрей с ефективно...

Склонни сте към алергични реакции след излагане на...

Цена: 29,90 26,91 лв.