Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Екстракт от артишок Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон)

Аlcachofa De Laon - възможно най-бързото и мощно средство за здравословно отслабване и премахване на излишните килограми! Може да закупите и от аптеки:

Цена: 69,90 49,00 лв.

   
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) - снимка 1    

Допълнителна информация

 

Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон)- единствената хранителна добавка, съдържаща сърцевина от артишок, с която ще премахнете излишните килограми. Това е една от най-добрите хранителни добавки за здравословно отслабване.

Силата на този артишок е в уникалната концентрация открита в сърцвината му, която по 100% естествен начин ще подпомогне тялото ви да изхвърли  токсините, ще допринесе за премахването на мазнините и течностите в него.

Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) е единственият продукт, който съдържа сърцевина от артишок, който по бърз и ефикасен начин ще допринесе и подпомогне  освобождаването на натрупаните токсини, ще подпомогне тялото ви в борбата с мазнините и ще окаже благоприятен ефект за поддържане на нормално телесно тегло.

Благодарение на най-важната си съставка - цинаринът, съдържащ се във високи дози в артишока, той е толкова неповторим и топи излишните мазнини.

Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) действа благоприятно и подпомага тялото в борбата с натрупването на мазнините, намалява апетита, съдържа много фибри, които подпомагат за нормалното функциониране на червата.

Само с едно шишенце на ден. Едно и също количество.

А с неговите 0 калории се превръща в най-доброто решение поддържане на нормално тегло.

Вложете парите си в нещо, което си заслужава! Покажете новото си тяло! 

Комплектът включва 14 шишенца, достатъчни за 14 дни!

 

СУПЕР ОФЕРТА!! Само сега  Alcachofa De Laon на нова промоционална цена - само 49лв!

 

 

ВНИМАНИЕ!!!

На пазара се предлагат множество имитации на продукта Alcachofa De Laon, които не носят желаните резултати и са с неясен произход и съставки! Търсете и купувайте единствено оригинала видян по ТВ от Скайшоп България ЕООД, както и от оторизираните представители и дистрибутори на фирмата!

 

НОВО! Чай Alcachofa De Laon

на промоционална цена - 19,90лв!

Чаят Alcachofa De Laon е най-доброто допълнение към Вашите шишенца Alcachofa De Laon за осигуряване на цялостен двадесет и четири часов цикъл на действие, постигане на още по-добри и бързи резултати! 

 

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Свързани продукти

Чай Alcachofa De Laon Tea - снимка

Чай Alcachofa De Laon Tea

Чай Alcachofa de Laon! Пречиства организма и загубата на тегло...

Цена: 44,90 19,90 лв.

Хранителна добавка за отслабване Slimvia® (Слимвиа) - снимка

Хранителна добавка за отслабване Slimvia® (Слимвиа)

Slimvia (Слимвиа) - революционна хранителна добавка за...

Цена: 69,90 49,90 лв.

Чай с екстракт от ананас Pineapple Tea Dr. Ming  - снимка

Чай с екстракт от ананас Pineapple Tea Dr. Ming

Отслабвате лесно и ефективно с чая с екстракт от...

Цена: 54,80 34,90 лв.