Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Екстрактор на хранителни вещества Ultramaxx Nutritional Extractor (Ултрамакс Нютришънал Екстрактор)

-10%

Това не е блендер. Това не е миксер. Това не е сокоизтисквачка. Това е екстрактор на хранителни вещества ULTRAMAXX NUTRITIONAL EXTRACTOR.

Цена: 109,00 98,10 лв.

   
Екстрактор на хранителни вещества Ultramaxx Nutritional Extractor (Ултрамакс Нютришънал Екстрактор) - снимка 1    

Допълнителна информация

Представяме Ви Ultramaxx Nutritional Extractor!

Невероятният екстрактор на хранителни вещества. С Ultramaxx Nutritional Extractor (Ултрамакс Нютришънал Екстрактор) ще превърнете храната в супер храна, която вашето тяло ще усвои по-лесно. Ще се почувствате по-здрави и по-енергични. Храната има голямо количество жизнено важни съставки, но за да ги приемете е необходимо да разградите храната до клетъчно ниво. Този процес се нарича „Екстракция на хранителни вещества“.

Един модерен миксер просто смесва съставките, но не ги разгражда. Същото се получава и с блендера – голяма част от фибрите и хранителните вещества се губят. Ultramaxx Nutritional Extractor (Ултрамакс Нютришънал Екстрактор) създава напитки, силно концентрирани с хранителни вещества. Той разгражда съставките до тяхното най-питателно и лесно абсорбиращо състояние.

Това е най-здравословният начин на хранене.

Поради тази причина, приготвяйки храна с Ultramaxx всеки ден, ще предоставите на тялото си нужните хранителни вещества, които ще предотвратят всякакви здравословни проблеми, ще свалят наднорменото тегло, ще спомогнат за облекчаване на болките в ставите, ще регулират кръвното налягане и нивото на холестерола.

Бъдете по-енергични без да приемате хапчета и лекарства, без да се притеснявате от странични ефекти. Освен всичко полезно, Ultramaxx се използва и почиства за секунди. Получавате и полезна книжка с рецепти за превенция от наднорменото тегло, хормоналния дисбаланс, мигрена, умора, болки в ставите, подобряване на имунната система, мултивитаминозни и традиционни рецепти, дори и летни супи!

Вземете Вашия Ultramaxx и променете начина си на хранене завинаги!

 

Комплектът включва:

  • 1 Ultramaxx Nutritional Extractor (Ултрамакс Нютришънал Екстрактор);
  • 1 висока чаша  с местимост 0,6 литра;
  • 1 капак за чашата;
  • 1 книжка с рецепти.

Характеристики:

  • Извлича жизнено важните хранителни вещества от плодове, зеленчуци и семена;
  • Пулверизира семената и корите на плодовете, където се намират най-важните хранителни вещества;
  • Хранителните вещества от плодове и зеленчуци осигуряват жизненост и енергичност за по-здравословен и активен начин на живот;
  • Помага за предотвратяване на наднорменото тегло, хормоналния дисбаланс, мигрена, умора, болки в ставите.

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Свързани продукти

-10%
Многофункционален кухненски уред Savormatic® - снимка

Многофункционален кухненски уред Savormatic®

Лесен за употреба, универсален кухненски уред, който...

Цена: 169,00 152,10 лв.

Смутимейкър Orange Crown Smoothies - снимка

Смутимейкър Orange Crown Smoothies

Пригответе си смути за секунди у дома

Цена: 79,00 лв.