Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Епилатор Velform Eternalisse

-10%

Отървете се от нежеланото окосмяване бързо, лесно, без болка, благодарение на новия епилатор с пулсово-светлинна технология Velform Eternalisse!

Цена: 79,00 71,10 лв.

   
Епилатор Velform Eternalisse - снимка 1    

Допълнителна информация

Забравете за кола маската и бръсненето, забравете ужасната болка и нежеланото окосмяване завинаги!

Представяме ви Velform Eternalisse - революционна нова система за обезкосмяване, която внася извънредно успешната и популярна пулсово-светлинна технология във вашия дом. Сега наистина можете да постигнете трайно обезкосмяване без да се налага да плащате хиляди левове за професионални манипулации.

Тайната се крие в пулсово-светлинната вълна на Velform Eternalisse, дълга 660 нанометра, идеалната безопасна честота, която прониква в кожата без да я уврежда, за да улови косъма от корена, като отслабва едновременно и корена и косъма на повърхността, което ги кара да растат по-бавно и по-тънки. Това не само, че прави обезкосмяването бързо и лесно, но също така забавя и растежа.

При продължително ползване постепенно растежа на космите се забавя, докато накрая станат незабележими, а кожата ви става гладка, нежна и безупречна.

Забравете за скъпоструващите лазерни епилации, които работят само върху един косъм. Толкова е досадно! Пулсово-светлинната технология на Velform Eternalisse работи върху цяла зона толкова бързо, че ще сте приключили за отрицателно време. Използвайте го върху краката, ръцете, бикини зоната и на много други места.

Velform Eternalisse е компактен, така че можете да го вземете навсякъде с вас. Можете да го включите в контакта или да му сложите батерии, така че да е винаги готов за ползване, където и да сте.

Забравете за всички старомодни, болезнени и неефективни методи за отстраняване на нежеланото окосмяване. Velform Eternalisse е бързо, лесно, компактно решение за отсраняване на нежеланото окосмяване!

 

Ще ви информираме за стойността на доставката!

 

Продуктът може да бъде закупен и от:

Aптеки ФРАМАР

Адресите на аптеките може да видите ТУК

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.