Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Гел против бръчки и мимически линии ROX

Rox (Рокс) е чудотворен гел, който връща времето назад като заличава видимите бръчки и мимическите линии около очите и лицето!

Цена: 49,00 лв.

   
Гел против бръчки и мимически линии ROX - снимка 1    

Допълнителна информация

Жените знаят, че зоната около очите е мястото, където най-бързо се показват и най-много се забелязват натрупаните годинки. Но ние имаме решение, което ще предотврати този процес! Вие ще изглеждате с няколко години по-млади, благодарение на чудотворния гел Rox – за видимо заличаване на признаците на стареене около очите ден след ден.

Милиони жени по света изглеждат и се чувстват по-добре след употребата на Rox. Дори холивудстки знаменитости използват този гел, за да прикрият възрастта си.

Ако отдавна мечтаете за чудотворен продукт, който ще Ви помогне да изглеждате по-млади, да скриете видимите бръчки и същевременно е на достъпна цена... от днес Вашата мечта вече е реалност!

Гелът Rox е нов продукт, който съчетава силата на три различни продукта в един. Освен това се използва изключително лесно. Просто трябва да нанесете малко количество точно в областта под очите и почти незабавно ще забележите как годинките си отиват.

Rox може да се използва както от жени, така и от мъже, по-млади и по-възрастни. Употребата ще Ви отнеме по-малко от минута, а Вие ще изглеждате с няколко години по-млади.

Гелообразната консистенция образува тънък слой върху кожата, който изглажда бръчки и други несъвършенства като подпухналост и тъмни кръгове. Те просто изчезват!

Независими проучвания показват, че появата на ефекта след прилагане на гела отнема само един ден или една вечер. След което Вие ще се почувствате много по-добре, по-уверени и щастливи, когато се погледнете в огледалото.

Тайната се крие в напредналата гел формула на Rox, която е нежна към кожата, но същевременно дава изключителни резултати.

 

Ще ви иноформираме за стойността на доставката!

Свързани продукти

Козметика Meaningful Beauty - снимка

Козметика Meaningful Beauty

Уникален продукт в грижите за кожата, който ви помага...

Цена: 188,00 лв.

New Today - екстракт от охлюви против, петна, акне и изгаряния - снимка

New Today - екстракт от охлюви против, петна, акне и...

Козметичен продукт с екстракт от охлюви за постигане...

Цена: 69,00 лв.

Гел Dermonu - снимка

Гел Dermonu

Чувствате се подтиснати заради белезите и петната от...

Цена: 39,90 29,90 лв.

Dermaspray Intensive - спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж - снимка

Dermaspray Intensive - спрей против псориазис, дерматит,...

Спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж и...

Цена: 39,90 29,90 лв.