Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Хранителна добавка за отслабване Slimvia® (Слимвиа)

Slimvia (Слимвиа) - революционна хранителна добавка за отслабване, която е 100% натурална, изключително ефективна и действа върху основите причини за напъляване! 

Цена: 69,90 49,90 лв.

   
Хранителна добавка за отслабване Slimvia® (Слимвиа) - снимка 1    

Допълнителна информация

 

Време е да промените отношението си към спазването на диети и отслабването. Опитали сте хиляди продукти и системи за отслабване, но нищо не е подействало?! Така е, защото всички те просто не се справят с основните причинители на качването и свалянето на килограми.

Не е необходимо да броите всяка калория, не е необходимо да се подлагате на строги диети и дори не е необходимо да следвате строг спортен режим. Ако искате да свалите излишните килограми, всичко което Ви е необходимо е Slimvia (Слимвиа)!

Slimvia (Слимвиа), революционна хранителна добавка за отслабване, която е 100% натурална и изключително ефективна. Slimvia (Слимвиа) използва революционен нов подход, базиран върху дългогодишни медицински изследвания, за да Ви донесе желаните резултати бързо, без комплексни диети или строги спортни програми.

Slimvia (Слимвиа) е първата, изцяло натурална добавка за отслабване, която действа директно върху дисбаланса на кръвната захар, който води до наддаване на тегло. Чрез предотвратяване на резки промени в нивото на захар в кръвта, Slimvia (Слимвиа) контролира апетита и желанието за нездравословни храни и не Ви позволява да преяждате.

Slimvia (Слимвиа) Ви кара да се чувствате заситени от по-малко количество храна, тоест Вие ядете по-малко и това Ви помага естествено да се отървете от излишните килограми.

Просто приемайте Slimvia (Слимвиа) преди хранене, яжте храните, които обичате и гледайте как килограмите си отиват. Наистина е толкова лесно. Хиляди хора са загубили хиляди килограми, само благодарение на това, че са открили Slimvia (Слимвиа). Сега вече и вие можете да го постигнете!

Slimvia (Слимвиа) - сензационен нов, изцяло натурален продукт за отслабване! Без значение колко килограма искате да свалите, Slimvia е перфектният продукт за Вас, защото е 100% натурален и е на изключително достъпна цена. 

Slimvia (Слимвиа) е резултат от дългогодични медицински изследвания и се препоръчва от диетолози по цял свят.

Той е 100% натурален продукт и не съдържа кофеин или други подобни стимуланти. И така, не е необходимо да се тревожите за негативни странични ефекти, за разлика от други продукти. Slimvia (Слимвиа) е насочен към първопричината за наддаване на тегло и действа чрез намаляване и подтискане на апетита и желанието за приемане на нездравословна храна и преяждането. Резултатът е консумация на по-малко количество храна и съответно по този начин постоянна загуба на тегло по естествен начин.

Представете си! Без повече ограничителни диети, а възможност за избор на здравословен продукт.

 

 

 

Свързани продукти

Съд за готвене на пара MicroSteamer - снимка

Съд за готвене на пара MicroSteamer

MicroSteamer – бърз, лесен, удобен начин за здравословно и...

Цена: 29,90 15,90 лв.

Екстракт от артишок Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) - снимка

Екстракт от артишок Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон)

Аlcachofa De Laon - възможно най-бързото и мощно средство за...

Цена: 69,90 49,00 лв.

Чай Alcachofa De Laon Tea - снимка

Чай Alcachofa De Laon Tea

Чай Alcachofa de Laon! Пречиства организма и загубата на тегло...

Цена: 44,90 19,90 лв.

Чай с екстракт от ананас Pineapple Tea Dr. Ming  - снимка

Чай с екстракт от ананас Pineapple Tea Dr. Ming

Отслабвате лесно и ефективно с чая с екстракт от...

Цена: 54,80 34,90 лв.