Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Magic Cane

Иновативен бастун с вградени LED светлини и регулируема дължина, който стои изправен самостоятелно върху всякакъв терен!

Брой:

Цена: 59,90 49,90 лв.

   
Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Magic Cane - снимка 1    

Допълнителна информация

Ежедневно, само миг невнимание може да причини загуба на контрол над вашия бастун, а с това и загуба на вашата безопасност и вярата в сигурна подкрепа във всеки един момент от деня Ви.

Традиционните бастуни не могат да Ви предложат достатъчно устойчива основа, често са тежки, обемисти и това пречи на движенията Ви. Оказва се, че това не е истинска помощ, но пък без тях не можем. Какво да правим тогава?

Време е за Magic Cane – единственият бастун, който гарантирано ще Ви бъде винаги под ръка и плътно до Вас. Няма да има никаква вероятност да загубите контрол над бастуна си в каквато и да е ситуация, защото Magic Cane стои изправен самостоятелно върху всякаква повърхност!

Благодарение на множество научни изследвания, Magic Cane възпроизвежда и с лекота допълва естествените движения на човешките стави, като същевременно предлага сигурна подкрепа върху всякаква повърхност и при всякакви обстоятелства! Неговата артикулираща подкрепяща основа, която е четири пъти по-голяма от тази на обикновен бастун, осигурява максимално сцепление върху всякаква повърхност!

Magic Cane е лек и издръжлив, дължината му се регулира и се сгъва лесно, когато не се използва. А когато имате нужда от него, той е готов за употреба с едно единствено кликване!
Ексклузивната точка на огъване, която съответства точно на Вашите естествени движения, осигурява сцепление против хлъзгане върху всякакъв вид повърхности. Всичко това е комбинирано с четирите стъпала в долната част и диаметър, четири пъти по-голям от този на обикновен бастун.

Дължината му се регулира, а меката му ергономична дръжка е снабдена с вградена LED светлина, която да осветява пътя Ви в тъмното. Най-накрая ще имате възможността да се движите безопасно и с увереност!

Не подценявайте сигурността си и бъдете независими с Вашия Magic Cane, който ще бъде винаги плътно до Вас и никога няма да Ви предаде! Подарете на себе си или на човек, който обичате, необходимата увереност отново да стои изправен и да се разхожда свободно.

Само сега, ако поръчате втори брой Magic Cane, имате възможността да го получите на специална промоционална цена – само 39,90лв!

Пазарувайте разумно и си спестете пари! Поръчайте втори Magic Cane и се погрижете за сигурността на Ваш близък или приятел!

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Свързани продукти

Аудио слухов усилвател Ear Zoom (Иър Зуум) - снимка

Аудио слухов усилвател Ear Zoom (Иър Зуум)

Ако поръчате 2 броя Ear Zoom (Иър Зуум) ще си спестите пари...

Цена: 54,90 39,90 лв.

Колело за трениране на ръцете и краката в домашни условия Dual Bike - снимка

Колело за трениране на ръцете и краката в...

Kолело, което позволява употреба в домашни условия....

Цена: 159,00 лв.

-10%
Натурален продукт за премахване на кожни несъвършенства Formu Clear (Формю Клиър) - снимка

Натурален продукт за премахване на кожни...

Formu Clear (Формю Клиър) е натурален, лесен и ефективен...

Цена: 39,90 35,91 лв.