Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Instant Magic Cover - фон дьо тен за прикриване на кожни несъвършенства

Instant Magic Cover (Инстант Меджик Кавър) - цялостно покритие на петна, пъпки, белези, петна от слънцето, розацея, пигментация, татуировки и всякакви несъвършенства по лицето и тялото, без ефект "маска"!

Цена: 59,00 лв.

   
Instant Magic Cover - фон дьо тен за прикриване на кожни несъвършенства - снимка 1    

Допълнителна информация

Петна, тъмни кръгове, пъпки, белези, пигментация или други несъвършенства по кожата?! 

Instant Magic Cover - решението за всичко това - професионален фон дьо тен с изключително покритие. Консистенцията му е лека, а същевременно осигурява пълно покритие и невероятен резултат. 

Как се използва? 

Комплектът Instant Magic Cover включва 2 цвята – светъл и тъмен. Просто смесете по малко количество от двата цвята върху ръката си и направене нюансът, който пасва перфектно на Вашата кожа. След това нанесете Instant Magic Cover върху несъвършенства, които искате да заличите. Нанася се лесно, размазва се равномерно и Вие получавате безупречни и сияйни резултати. Всички недостатъци са покрити и заличени, незабавно!

 

Каква е тайната?

Просто е. Instant Magic Cover съдържа 40% пигмент в състава си, за разлика от традиционните фон дьо тени, които съдържат около 8%. A пигментите са група вещества, отговорни за оцветяването на тъканите чрез селективно поглъщане на светлина. Благодарение на уникалния състав на Instant Magic Cover ще скриете всички недостатъци и несъвършенства незабавно!  

Какво го прави различен?

С този фон дьо тен получавате изключително покритие и естествен вид, който ще се запази през целия ден! Instant Magic Cover е ефективния начин за заличаване на всички Ваши несъвършенства по кожата! Резултатите са невероятни, но по-важно е, че са мигновени! Веднъж след като го пробвате, няма да можете без него! Без значение дали Ви притесняват петна, пъпки, петна от слънцето, родилни петна, розацея, пигментация или тауировки, за всичко можете да разчитате на Вашият Instant Magic Cover!

Всяка жена заслужава да върне загубеното си самочувствие, нали? Направете го сега по лесен и достъпен начин с Instant Magic Cover – революционен фон дьо тен с лека консистенция, но силна покривност. Не е ли това, което винаги сте търсили?! Не чакайте повече и си подарете перфекния цвят и вид на лицето, за какъвто винаги сте мечтали. Сбогувайте се с несъвършенствата, които провалят живота Ви. Instant Magic Cover е истинска революция в козметичните продукти, която не трябва да пропускате.

Комплектът включва:

1 х 30ml тубичка тъмен цвят

1 х 30ml тубичка светъл цвят

1 х гъбичка за нанасяне

1 х чантичка за съхранение и пренасяне

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Свързани продукти

New Today - екстракт от охлюви против, петна, акне и изгаряния - снимка

New Today - екстракт от охлюви против, петна, акне и...

Козметичен продукт с екстракт от охлюви за постигане...

Цена: 69,00 лв.

Крем против бръчки със синтетична змийска отрова Snake Complex - снимка

Крем против бръчки със синтетична змийска...

Козметика против бръчки със синтетична змийска...

Цена: 69,00 лв.

Total Face Lift (Тотъл Фейс Лифт) - система за незабавен микролифтинг - снимка

Total Face Lift (Тотъл Фейс Лифт) - система за незабавен...

Total Face Lift стягащ гел за незабавен лифтинг, който ще...

Цена: 59,00 49,00 лв.