Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Инстнатна микс-напитка за отслабване ALCACHOFA DE LAON с естествена диетична фибра ГЛЮКОМАНАН

Alcacofa De Laon с Глюкоманан притежава мощна формула за отслабване, която създава реакция в тялото Ви и чувство на ситост, благодарение, на които Вие ядете по-малко и отслабвате по напълно естествен начин!

Цена: 69,90 39,90 лв.

   
Инстнатна микс-напитка за отслабване ALCACHOFA DE LAON с естествена диетична фибра ГЛЮКОМАНАН - снимка 1    

Допълнителна информация

Ако постоянно се борите със строги и изтощителни диети или трудни за изпълнение тренировъчни програми и въпреки всичко не сте получили или запазили очаквания ефект, тогава е време да се запознаете с революционно откритие!

Може би сте чували за Alcacofa De Laon - най-успешната напитка за отслабване, помогнала на хиляди хора по цял цвят да премахнат излишните килограми и да се сдобият с изваяна фигура, каквато винаги са желали? Сега позната по цял свят, ефективна формула на Alcachofa е усъвършенствана и подобрена под формата на супер-удобна микс напитка с приятен лимонов вкус - Alcacofa De Laon с Глюкоманан.

Тя отново притежава ексклузивните въъзможности да предотвратява задържането на течности и да увеличава способността на тялото за изгаряне на мазнини. Но сега съдържа и изключителните естествени фибри Глюкоманан, единствената по рода си съставка за отслабване, приета от Европейските органи по безопасност на храните.  Глюкоманан е изцяло натурална диетична фибра, получена от корена на коняк. Когато се смеси с вода, тази фибра постепенно се разширява в стомаха, което ви кара да се чувствате сити по-бързо и така да ядете по-малко и да отслабвате.

Alcachofa De Laon с Глюкоманан е единствената по рода си изцяло натурална инстантна микс напитка, съдържаща мощтни съставки, които в комбинация създават тройно-действащ отслабващ процес в тялото Ви. И така Вие ще се отървете от излишните килограми бързо и лесно! Тази напитка буквално трансформира!

Когато отпиете от Alcacofa De Laon с Глюкоманан, неговата мощна формула за отслабване създава реакция в тялото Ви, благодарение на която Вие ядете по-малко и отслабвате по напълно естествен начин. А и усещането за Вас е напълно естествено. Пиете го преди хранене и последващият ефект е отслабване, вталяване и най-важното - започвате да се чувствате страхотно.

Премахнете тези килограми и сантиметри, които Ви притесняват за по-малко от 20 дена. Само си представете колко много можте да постигнете с Alcacofa De Laon с Глюкоманан!

Лиса де Фазио (професионален диетолог):

"Това са част от хората, приели 30 дневното предизвикателство да изпробват Alcacofa De Laon с Глюкоманан. Това, което ме изненада е колко лесно беше за цялата избрана група от хора - мъже и жени, да отслабнат. Обратната връзка с тях показа, че непрестанният копнеж за храна е изчезнал, те са спрели да ядат през нощта - проблем, с който се борят обикновено мъжете. И всички те казват, че се е получило от самосебеси. Когато приемат Alcacofa De Laon с Глюкоманан преди ядене, те просто нямат склоност да преяждат. Толкова е просто!"

 

 

Как точно действа?

Когато приемете Alcacofa De Laon с Глюкоманан преди ядене, изцяло натуралните фибри в нея постепенно разширяват обема си в стомаха и по този начин Ви карат да се чувствате сити. Глюкомананът е иновативна съставка, която разширява обема си при разтваряне във вода и по този начин ни кара да се чувстваме сити. Революционно откритие! Точно толкова лесно е колкото звучи! Гладът е притъпен, Вие просто се чувствате сити от по-малко количество храна и така ядете по-малко.

Сега е Ваш ред. Готови ли сте да отпиете от предизвикателството, което ще Ви отведе към новото Ви, по-слабото "Аз"?

 

Само сега получавате втора кутия ПОДАРЪК! Общо 60 пакетчета, достатъчни за 20 дневно предивикателство само сега на цената на 30 пакетчета Alcacofa De Laon с Глюкоманан!

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Свързани продукти

Екстракт от артишок Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон) - снимка

Екстракт от артишок Alcachofa De Laon (Алкачофа Де Лаон)

Аlcachofa De Laon - възможно най-бързото и мощно средство за...

Цена: 69,90 49,00 лв.

Чай Alcachofa De Laon Tea - снимка

Чай Alcachofa De Laon Tea

Чай Alcachofa de Laon! Пречиства организма и загубата на тегло...

Цена: 44,90 19,90 лв.