Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Керамична четка за изправяне Hollywood Straightener

Идеално изправяне на косата, докато я сресвате, благодарение на Hollywood Straightener! Тази иновативна йонно-керамична четка осигурява хидратация, възтановява изтощената коса, придава обем и оставя косата идеално гладка, бляскава и права!

Цена: 79,00 лв.

   
Керамична четка за изправяне Hollywood Straightener - снимка 1    

Допълнителна информация

Обикновеното сутрешно сресване на косата за няколко секунди и получаваме идеалната прическа!

Иновативната четка за изправяне на косата Hollywood Straightener с керамични зъбчета прецизно разплита, изправя и оформя всякакъв вид коса и всякаква дължина, от корена до върха. Благодарение на йонизиращата технология на керамичните зъбчета, косата е бляскава, гладка, идеално права и всичко това без изтощаване, опърляне и горене.

 • Професионални резултати като след салон, постигнати у дома
 • Идеална за всеки тип коса
 • Регулируема темература с LCD дисплей
 • Разплита и изправя косата, докато просто я сресвате
 • С вграден йонизатор в керамичните зъбчета
 • Справя се със заплетените учатъци
 • Елиминира наелектизирането
 • БЕЗ „опърлен“ ефект

СЪВЪРШЕНОТО СРЕСВАНЕ

Как холивудските звезди оформят своите идеално прави и изключително секси прически? Забравете за химикалите! Забравете старомодните сешоари! Забравете за всички тези преси за изправяне, които изгарят косата Ви! Имаме по-добра идея – Hollywood Straightener – революционна четка за изправяне от ново поколение, която ще направи косата Ви копринено гладка и идеално права – такава каквато винаги сте желали да бъде! Отнема няколко секунди! Просто сресвате косата и това е всичко! Изключително лесно! Тайната на Hollywood Straightener е в иновативната йонно-керамична технология за удивителен блясък!

НОВО: ВГРАДЕНА ЙОНИЗИРАЩА ТЕХНОЛОГИЯ В КЕРАМИЧНИТЕ ЗЪБЧЕТА

Тайната на Hollywood Straightener е в гланцираната керамика, която в комбинация с широките зъбчета на четката разпределят топлината равномерно върху всеки косъм и изправят косата само с едно минаване. Четката притежава лесен контрол и LCD-дисплей, който показва избраната температура... до 230 градуса! Иновативната йонизирана топлинна технология осигурява хидратация, възтановява изтощената коса, придава обем и оставя косата идеално гладка, бляскава и права! Нейните незагряващи връхчета остават студени на допир, което предотвратява изгаряния.

ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА И ЗА ВСЯКА ДЪЛЖИНА

Въртящия се на 360 градуса кабел Ви дава лекота и удобство, която и част на косата да изправяте! Освен това, тази четка притежава и атоматично изключване.

Сега можете да разплетете, разрешете, изправите и оформите косата си с една единствена уникална четка! С Hollywood Straightener получавате естествен вид, без косата Ви да изглежда опърлена и изтощена, все едно току що излизате от фризьорския салон и сте готови да минете по червения килим! Всичко благодарение на изцяло новия метод за изправяне на косата по-бързо и най-важното... ще почувствате косата си по-здрава, по-жива и перфектно оформена.

Hollywood Straightener e уникална с:

 • Йонно-керамичната си технология за блясък хидратира косата и предотвратява изгаряне, накъсване и заплитане
 • Aвтоматичното изключване предотвратява прегряване
 • Високата температура, която достига (230 ºC)

Комплектът включва:

 • Четката за изправяне Hollywood Straightener с йонно-керамична технология
 • Дизайнерски калъф за съхранение и пренасяне ПОДАРЪК!

Всяка жена залужава тази иновация в дома си, подарете си я и Вие!  Изправяте косата, докато я разресвате, не е ли това истинска иновация?! При това без оплитане, без горене, без прекарани часове пред огледалото. Идеална права коса за секунди! Професионален вид като след фризьорски салон, постигнат у дома на разумна цена!

Свързани продукти

Удобни, стягащи и разтегателни дънки тип клин Slenlux® Jeggings  - снимка

Удобни, стягащи и разтегателни дънки тип клин...

Оформящи, стягащи и удобни дънки тип клин Slenlux® Jeggings,...

Цена: 79,00 49,90 лв.

-10%
Mysticurls - иновативна маша за къдрици - снимка

Mysticurls - иновативна маша за къдрици

Иновативна самонавиваща маша за къдрици с керамично...

Цена: 189,00 170,10 лв.