Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Клин за отслабване и оформяне на тялото Velform® Sweat Shapers

-10%

Клин за отслабване и оформяне на тялото чрез специална материя, предизвикваща изпотяване в най-трудните за оформяне части на тялото.

Брой:

Цена: 129,00 116,10 лв.

   
Клин за отслабване и оформяне на тялото Velform® Sweat Shapers - снимка 1    

Допълнителна информация

Измъчвате себе си с убийствени тренировки, за да стопите тези излишни килограми и сантиметри? Вярно е, че потенето е най-добрият метод за получаване на реални резултати, но ние Ви гарантираме, че вече съществува много по-лесен начин да се потите, изгаряте калории и да постигнете тяло, каквото винаги сте желали - Velform Sweat Shapers- специално проектирано облекло за оформяне на тялото, което започва от коремчето, стига до малко под коленете и Ви кара да се потите 4 пъти повече от всяка друга дреха.

Ако го носите докато тренирате, Вие ще се потите. А ако го носите без да тренирате, Вие отново ще изгорите същите калории чрез потене. Точно така! Докато извършвате ежедневните си задължения, Вие се потите! Докато се разхождате в квартала, Вие се потите! Докато извършвате дори лека тренировка, Вие се потите! Дори докато си почивате у дома, Вие отново се потите!

И освен, че сваляте килограми, докато се потите, Вие елиминирате токсини, пречиствате и тонизирате кожата си, с всеки изминал ден се чувствате все по-добре в кожата си.

Това, което кара Sweat Shapers наистина да работи, е неговият "умен" модерен дизайн, изработен от Neotex® материя, насочващ действието си към проблемните части на тялото. Тази материя увеличава температурата в централната част на тялото, когато осъществи контакт с кожата. Вътрешната му структура Ви позволява да се потите повече, а външния плат абсорбира потта като предотвратява преминаването на влагата. И така, ако носите този оформящ клин на работа или просто докато се разхождате навън, дрехите Ви със сигурност ще останат защитени. Така, че пригответе се да се потите! Потите! И потите! За да премахнете излишните килограми и сантиметри чрез изпотяване и драстично да намалите размера на дрехите си. Пригответе се за изваяна фигура, плоско коремче, тънка талия, оформени крака, стегнати бедра и най-накрая се отървете от целулита.

Когато тренираме, температурата на тялото се увеличава и в крайна сметка започваме да се потим. Това е нормален процес, наречен термогенеза, по време на който се увеличава разхода на калории чрез изпотяване. Когато облечем Sweat Shapers се случва същото, но много по-бързо. Затоплянето се усеща незабавно, тялото започва процеса термогенеза и Вие започвате да се потите много по-бързо, 4-5 пъти по бързо, отколкото с обикновено тренировъчно облекло.

Висок клас фитнес облекло би Ви струвало 100-200лв, някои дизайнерски марки дори повече. Дизайнерските марки се придържат към модата, но не постигат дори приблизително резултатите на Sweat Shapers. Те няма да Ви накарат да се потите повече, няма да Ви помогнат да сваляте килограми и сантиметри от обиколката си, няма да Ви помогнат с нищо, освен с това да изпразните портмонето си. За Velform Sweat Shapers няма да Ви се налага да заплащате „дизайнерски” цени, дейстивето му ще бъде мнго по-ефективно, а резултатите – видими, след кратък период от време.

Материята Neotex® насочва действието си точно към проблемните области - корема, талията, паласките и бедрата. Тя е изключително удобна, което позволява да го носите както като нормален клин, така и под дрехите си. Никой няма дори да знае, че сте с него. А благодарение на високата му талия, която осъществява лека компресия в коремната област, Sweat Shapers Ви помага да постигнете желания плосък корем и тънка талия. Плюс това той оформя краката, прибира паласките и Ви помага да се отървете от досадния целулит!

Клинично доказано е, че технологията за оформяне на тялото, изполвана в Sweat Shapers води до загуба на тегло, повече изгорени калории, намаляване обиколката на талията и бедрата и видима загуба на целулитните образувания само след 4 - 8 седмици продължителна употреба!

Размери:

S: 34-36

M: 38-40

L: 42-44

XL: 46-48

Пазарувайте разумно и си спестете пари! Възползвайте се СЕГА от изключителното намаление при поръчка на втори клин за отслабване и оформяне на тялото Sweat Shapers – специална промоционална цена – само 60лв!

Свързани продукти

Бельо за оформяне New Body Shaper - снимка

Бельо за оформяне New Body Shaper

Най-бързият начин да си върнете добрата фигура. Просто...

Цена: 115,00 49,90 лв.

Стягащо бельо Perfect Shaper - снимка

Стягащо бельо Perfect Shaper

Perfect Shaper – уникално по рода си стягащо бельо с...

Цена: 69,00 25,90 лв.

Оформящо бельо за отслабване Fir Slim - снимка

Оформящо бельо за отслабване Fir Slim

Революционно биокерамично оформящо бельо от 3 части -...

Цена: 109,00 79,00 лв.

Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс) - снимка

Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс)

Копресионни чорапи Active Socks – революционен бърз и...

Цена: 29,90 лв.

Невидим корсет за извайване на фигурата Bio Shaper (Био Шейпър)  - снимка

Невидим корсет за извайване на фигурата Bio Shaper...

Bio Shaper – иновационен невидим корсет с вградени био...

Цена: 79,80 59,00 лв.

Удобни, стягащи и разтегателни дънки тип клин Slenlux® Jeggings   - снимка

Удобни, стягащи и разтегателни дънки тип клин...

Оформящи, стягащи и удобни дънки тип клин Slenlux® Jeggings,...

Цена: 79,00 49,90 лв.