Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Комплект четки за Starlyf Cyclonic Broom

Комплект от 3 четки за въртяща се метла Starlyf Cyclonic Broom

Цена: 9,90 лв.

   
Комплект четки за Starlyf Cyclonic Broom - снимка 1    

Допълнителна информация

За да чистите пода по-бързо и по-лесно от всякога, тайната е несравнимата технология "Sweepstorm triple brush” с хоризонтални задържащи четки на Starlyf Cyclonic Broom. Те придърпват сметта в канала по средата, където четката-валяк веднага я вкарва в закрития контейнер. Мръсотия, прах, боклуци - нищо не й убягва. Толкова е бърза, че приключвате за секунди. Няма да повярвате колко много побира големият контейнер!

За да гарантирате дълготрайния живот на Вашата Starlyf Cyclonic Broom, Ви препоръчваме да смените четките след дълъг период на употреба, тъй като косъмчетата се износват. По този начин ще си гарантирате същата ефикасност като на чисто нова метла!

Свързани продукти

Starlyf Cyclonic Broom - снимка

Starlyf Cyclonic Broom

Starlyf Cyclonic Broom - въртяща се супер метла

Цена: 54,90 лв.