Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс)

Копресионни чорапи Active Socks – революционен бърз и лесен начин за освобождаване на умората и тежестта в краката!

Цена: 29,90 лв.

   
Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс) - снимка 1    

Допълнителна информация

Страдате от болки в краката и глезените през деня? Имате проблеми с циркулацията, които Ви причиняват дискомфорт? Чувствате краката си уморени и подути? Ако е така.... ние имаме добро решение за Вас – копресионните чорапи Active Socks!

Active Socks са бърз и лесен начин за освобождаване на умората и тежестта в краката. Тайната им се крие в постепенната компресия, която подобрява кръвообръщението. Освен това, тези уникални по рода си чорапи ще спомогнат и за предотвратяване на разширените вени. Те са идеални за хора с натоварено ежедневие, хора, които шофират или пътуват много. Резултатите след такъв натоварен ден, прекаран без копресионни чорапи, са лоша циркулация, болка в краката, дискомфорт и подуване.

Иновативното разделение на области на чорапите Active Socks позволява постепенна компресия в няколко обасти на крака, от глезена до коляното, което подобрява циркулацията на кръвта. Active Socks са истинска революция, която подобрява качеството на живот!

Active Socks са произведени в Испания и притежават иновативна система за постепенна копресия, която активира притока на кръв отдолу нагоре, точно както би подействал релаксиращ терапевтичен масаж.  

Подобрете качеството си на живот като си осигурите незабавни резултати, благодарение на Active Socks. Насладете се на терапевтичния и противовъзпалителен ефект, от който краката Ви се нуждаят.

Освен това копресионните чорапи Active Socks притежават и елегантен дизайн, подходящ за ежедневна употреба. Еластичният плат ликра е антибактериален,  антиалергичен и позволява на краката да дишат свободно.

Цветове

  • Бежов
  • Черен

Номерация

36-46

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

 

Свързани продукти

Козметика за красиви крака Livariz Ливариз - снимка

Козметика за красиви крака Livariz Ливариз

Омръзнало Ви е от умората и тежестта в краката?...

Цена: 69,90 39,90 лв.

Спрей Livariz (Ливариз) - снимка

Спрей Livariz (Ливариз)

Вие е сте един от хилядите доволни клиенти от...

Цена: 29,90 лв.

-10%
Пантофи ConfortGel - пантофи с гел подметка, създадени за максимален комфорт и облекчаване на болката и умората в краката - снимка

Пантофи ConfortGel - пантофи с гел подметка, създадени...

Пантофите ConfortGel са уникални релаксиращи пантофи,...

Цена: 39,90 35,91 лв.