Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Козметика за красиви крака Livariz Ливариз

Омръзнало Ви е от умората и тежестта в краката? Представяме Ви най-новата технология за борба с тези проблеми - Livariz!!!

Цена: 69,90 39,90 лв.

   
Козметика за красиви крака Livariz Ливариз - снимка 1    

Допълнителна информация

С Livariz ще кажете сбогом на подутите крака, тежестта и умората в краката.

Livariz използва единствената по рода си криогенна технология, съдържаща комплекс от съставки. Благодарение на охлаждащото действие на този комплекс от съставки, Вие ще почувствате облекчение и ще видите разликата само след 6 седмици. Комплексът от съставки понижава темературата до 9 °C като по този начин премахва умората, тежестта и подутите крака.

Института „Eternelle Pharma” разработва продукти, които подобряват качеството на живот на хората. Резултат на техните изследвания в сферата на борбата с подуването, тежестта и умората в краката, е Livariz – най-ефективния, двойнодействащ продукт за справяне с тези проблеми.

Криогенен спрей Livariz - започва да действа незабавно и е изключително ефективен за облекчаване на проблемите с подути и уморени крака, отпускане на краката и реактивиране на вътрешните процесите. При прилагането на спрей Livariz, температурата пада до около 9 °C. При тази температура, краката започват да се отпускат, Вие усещате облекчение и свежест. Същевремено комплексът от съставки прониква дълбоко в кожата на краката и оказва мощно успокояващо и релаксиращо действие .Реактивиращия крем Livariz в комбинация със спря се превръщат в най-добрите съюзници за борба с умората и тежестта в краката. 

Забравете болезнените и скъпоструващи продукти и опасните операции! Ако краката ви се чувстват уморени или ако искате да премахнете чувство на тежест в краката, подутини и неестетични следи по тях, Livariz е идеалното решение за Вас!


 

Комплектът съдържа:

- спрей за крака Livariz

- крем за крака Livariz

 

ПОРЪЧАЙТЕ ВТОРИ КОМПЛЕКТ LIVARIZ И ЩЕ ГO ПОЛУЧИТЕ НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА САМО ЗА 29,90 лв. ПАЗАРУВАЙТЕ РАЗУМНО И СИ СПЕСТЕТЕ ПАРИ!

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

 

 

 

Свързани продукти

Козметика за премахване на стрии Renuee - снимка

Козметика за премахване на стрии Renuee

Козметика за премахване и предотвратяване появата на...

Цена: 59,90 29,90 лв.

New Today - екстракт от охлюви против, петна, акне и изгаряния - снимка

New Today - екстракт от охлюви против, петна, акне и...

Козметичен продукт с екстракт от охлюви за постигане...

Цена: 69,00 лв.

Dermaspray Intensive - спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж - снимка

Dermaspray Intensive - спрей против псориазис, дерматит,...

Спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж и...

Цена: 39,90 29,90 лв.

Спрей Livariz (Ливариз) - снимка

Спрей Livariz (Ливариз)

Вие е сте един от хилядите доволни клиенти от...

Цена: 29,90 лв.

-10%
Натурален продукт за премахване на кожни несъвършенства Formu Clear (Формю Клиър) - снимка

Натурален продукт за премахване на кожни...

Formu Clear (Формю Клиър) е натурален, лесен и ефективен...

Цена: 39,90 35,91 лв.