Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Козметика за премахване на стрии Renuee

Козметика за премахване и предотвратяване появата на стрии!

Цена: 59,90 29,90 лв.

   
Козметика за премахване на стрии Renuee - снимка 1    

Допълнителна информация

Стриите са често срещан проблем при жените.

Появяват се след бременност, промяна на теглото и тренировки, когато се късат еластичните тъкани на кожата.

За да предотвратите появата на стрии, кожата трябва да е овлажнена, за да се предпазят съединителните клетъчни тъкани. RENUEE възстановяващ гел, благодарение на REESTRUCTIL - активна естествена съставка, която спомага възстановяването на кожата.   Тя стяга кожата като стимулира произвидството на колаген и еластин.

Това помага да се запази здравината на кожата, подложена на силно разтягане като при бременност.

Стриите също могат да се появят или има риск за тяхната поява при промяна в теглото или растежа. В тези случаи RENUEE е също ефективен.

Заедно с активната съставка REESTRUCTIL, ексклузивната формула на RENUEE, включва Витамин А и Е, жизнено необходими в грижите за кожата.

RENUEE допринася за овлажняването, еластичността и здравината на кожата, благодарение на REESTRUCTIL, овлажняващите сътавки и растителните екстракти, които съдържа.

Тези съставки спомагат възстановяването на кожата и стимулират възпроизводството на нови клетки.

В резултат на постоянна употреба RENUEE възстановяващ гел постепенно премахва следите от стрии.

Отпуснатата кожа се стяга благодарение на протеиновите съставки, които стимулират производството на колаген и възпроизводството на клетките.

Увеличава се и наличието на еластин, в резултат на което кожата се заздравява и възвръща състоянието преди бременността.

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.