Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Магнитна мрежеста врата Miracle Door

Освежете дома си, защитете го от досадни комари, мухи и други насекоми и си спестете пари от електричество с Miracle Door - магнитна мрежеста врата, която се отваря лесно, а след това магически се затваря сама след Вас!

Цена: 39,80 19,90 лв.

   
Магнитна мрежеста врата Miracle Door - снимка 1    

Допълнителна информация

Когато е топло Ви се иска да отворите всички врати и да позволите на свежия въздух да влезе в дома Ви. Проблемът е, че по този начин влизат и много насекоми.

Сега вече имаме Miracle Door - нов вид мрежеста врата, която се отваря лесно, а след това магически се затваря сама след Вас. И така, ако ръцете Ви са заети или сте най-големият забраванко в семейството, това няма да Ви попречи да оставите да влезе чист въздух и същевременно да запазите досадните насекоми вън от дома Ви.

Тайната не е магическа,тя се крие в магнитите - 18 магнита за пълна прецизност. Когато ги разделите, те автоматично се привличат отново един към друг и така насекомите имат много малък шанс да се промъкнат.

Miracle Door е идеална и за единични врати, за плъзгащи врати, за каравани и вагони за лагеруване, защото дори когато ръцете Ви са заети, Miracle Door ще се затвори след Вас. Това я прави идеален и за домашните любимци, защото вместо да драскат и скимтят пред вратата, те могат да влезнат и отидат където желаят. С нея ще сложите край на затръшващите се след Вас врати, защото тя ще се затваря след вас леко и самостоятелно всеки път.

Освен всичко това, тази врата се монтира изключително лесно – без пирони, без винтове, без инструменти. Слага се за секунди и остава на мястото си през целия сезон, без значение колко често децата или домашните любимци минават през нея. 

Най-хубавото от всичко е, че Miracle Door Ви спестява пари, защото когато времето е хубаво можете просто да оставите вратите отворени и да не използвате климатик! А когато започне да захладява, просто я приберете и съхранете за следващата година.

Освежете дома си, защитете го от досадни насекоми, улеснете домашните си любимци и си спестете пари от електричество! Това е вашият шанс да постигнете всичко това с Miracle Door!

 

Miracle Door

  • Запазва въздуха свеж, а насекомите далеч от дома!
  • Преминавате лесно през нея, а тя се затваря сама след Вас!
  • Монтира се за секунди без никакви инструменти!
  • Сгъва се за лесно съхранение!
  • Подходяща, както за единични, така и за плъзгащи врати!
  • Изключително удобно за домашни животни!

Свързани продукти

Уред против насекоми Pest Reject (Пест Риджект) - снимка

Уред против насекоми Pest Reject (Пест Риджект)

Уморени сте от борбата с насекоми, гризачи и...

Цена: 49,50 34,90 лв.