Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Маратонки за отслабване Fitness Step (Фитнес Степ)

Революционни маратонки Fitness Step (Фитнес Степ), благодарение на които сваляте килограми, докато вървите, с всяка измината крачка!

Номер:

Цвят:

Цена: 119,00 79,90 лв.

   
Маратонки за отслабване Fitness Step (Фитнес Степ) - снимка 1    

Допълнителна информация

Mодерен ергономичен дизайн

Вградена технология за перфектен баланс и равновесие

Подметка с височина 5см с въздушна система против плъзгане и удър

Вътрешна част, изработена от хигиенинчни дишащи материали

 

Fitness Step (Фитнес Степ) – най-новото фитнес откритие, което ще ви помогне да свалите повече от 2 кг. само за седмица. 10 минути ... 3 пъти в седмицата и ще тежите с 2 килограма по-малко.

Това са Fitness Step. Отслабвайте стъпка по стъпка. Fitness Step са оригинални маратонки, които ви позволяват да сваляте килограми, докато спокойно си вървите. Свалете килограми ... стегнете мускулите ... оформете корема и повдигнете бюста, стегнете задните части, благодарение на ергономичния и модерен дизайн.

В пръстите и петите има вградена технология за постигане на перфектен баланс и равновесие. Тези маратонки са снабдени и с подметка с въздушен балон, която не се хлъзга и предотвратява удар.

Mаратонките Fitness Step имат и мека стелка, предпазваща от наранявания. Вътрешната им част е изработена от хигиенични дишащи материали. Дизайнът им е модерен и приляга към всякакви дрехи.

Fitness Step – сваляйте килограми с всяка стъпка, която правите. Ако наистина искате да забравите за болките в гърба, да подобрите кръвообръщението, да предотвратите появата на разширени вени и целулит, да тонизирате цялото си тяло и да свалите до 2 кг на седмица, поръчайте вашите Fitness Step.

Ако никога не сте имали време и воля да тренирате във фитнес салони, ако не можете да се откажете от любимите си храни, не искате да променяте навиците си и да тренирате ... не се тревожете! Оригиналните Fitness Step се грижат за вас.

Вървите толкова дълго, колкото желаете. Защото с Fitness Step изразходвате калории с всяка крачка.

Fitness Step се предлагат в размери от 36 до 40 номер и пет различни цветови комбинации:

  • бяло & розово
  • черно & розово
  • НОВО! сиво & цикламено
  • НОВО! сиво & зелено (неон)
  • НОВО! черно & жълто

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

Свързани продукти

Маратонки за отслабване Fitness Step (Фитнес Степ) за мъже - снимка

Маратонки за отслабване Fitness Step (Фитнес Степ) за...

Революционни маратонки Fitness Step (Фитнес Степ),...

Цена: 119,00 79,90 лв.