Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Многофункционален кухненски уред Savormatic® STONEWELL

-10%

Кухненски уред за готвене- ВСИЧКО В 1, с уникално каменно покритие!

Цена: 189,00 170,10 лв.

   
Многофункционален кухненски уред Savormatic® STONEWELL - снимка 1    

Допълнителна информация

Готвенето върху "горещ камък" и неговите предимства са известни още от древността. Сега всичко това е пренесено в съвременен кухненски уред, с който на практика можете да приготвите всичко!

Уникалният Savormatic с каменно покритие е вече и в България! Той ще Ви осигури несравнимо вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене! Това революционно покритие позволява на приготвената храна да притежава същите невероятен вкус и качества, като приготвената върху истински камък. Освен всички уникални предимства на познатия Ви вече Savormatic,  този уред с каменно покритие ще Ви осигурява и естествено готвене  като върху "горещ камък". Това запазва дълбокия, плътен и неустоим вкус на всички продукти, както и техният аромат и витамини.

Изключителното каменно покритие е изцяло незалепващо и незагарящо, което автоматично означава и лесно почистване! Освен това каменното покритие е до 10 пъти по издръжливо на удъри и драскотини от обикновено покритие.

Това е най-добрият начин да направите домашна пица, сочни сладкиши, вкусен пай, изключителен киш, майсторски палачинки и много други. Двойно нагряващата се каменна повърхност Ви позволява да печете ястието отгоре и отдолу едновременно. Усъвършенстваната незалепваща каменна повърхност на Savormatic Stonewell го прави идеален за приготвяне на вкусни палачинки, пържени картофки без никаква мазнина и много други вкусотии, които изглеждат като майсторки приготвени в изискан ресторант и запазват естествения си вкус и аромат. Savormatic Stonewell има и вграден таймер, който всеки път ще Ви уведомомява кога храната е готова.

Savormatic Stonewell съчетава функциите на всички кухненски уреди в едно удобно устройство, с което ще приготвяте страхотни супи, паеля, цели ястия, канелени ролца и дори горещ ябълков пай.

Най-после! Можете да готвите по-бързо и да бъдете уверени в крайния резултат – винаги вкусни, здравословни ястия. Спестете си и пари за различни кухненски съдове и уреди за готвене, нужен Ви е единствено Savormatic Stonewell. Това е най-лесният за употреба, универсален кухненски уред, който някога сте имали.

Улеснете живота си в кухнята, приготвяйте винаги вкусни и добре изклеждащи ястия за цялото си семейство и приятели лесно и бързо!

Свързани продукти

-10%
Многофункционален кухненски уред Savormatic® - снимка

Многофункционален кухненски уред Savormatic®

Лесен за употреба, универсален кухненски уред, който...

Цена: 169,00 152,10 лв.

-10%
Екстрактор на хранителни вещества Ultramaxx Nutritional Extractor (Ултрамакс Нютришънал Екстрактор) - снимка

Екстрактор на хранителни вещества Ultramaxx Nutritional...

Това не е блендер. Това не е миксер. Това не е...

Цена: 109,00 98,10 лв.