Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Мултифункционален кухненски помощник Veggie Cut

Кухненско ренде Veggie Cut с 3 различни приставки за създаване на бързи, лесни, вкусни и изключително креативни ястия!

Цена: 89,00 лв.

   
Мултифункционален кухненски помощник Veggie Cut - снимка 1    

Допълнителна информация


И на вас Ви е писнало от кухненските задължение и бавната, сложна работа с непрактични кухненски уреди? Най-после можете да забравите за безбройните часове, прекарани в кухнята!

Предстаяме Ви новия, сензационен Veggie Cut!  С кухненското ренде Veggie Cut безопасно, лесно и за нула време можете да нарежете: свежи краставици за хрупкава салата , здравословни ябълки за вкусни сладкиши и неустоим домашно приготвен щрудел.  Можете да направите и здравословно плато от сурови зеленчуци с червено цвекло, тиквички, бяла ряпа, алабаш и моркови. С кухненското ренде Veggie Cut можете да направите изключително плато от студени меса, сирена и още много и много други.

Свежи, апетитни салати, креативни декорации за Вашите супи или здравословни и вкусни гарнитури - всички нарязани за нула време и готови за консумация след секунди.

Veggie Cut притежава гумена долна основа с изключителна засмукваща способност за бързо, лесно и безопасно прикрепяне към всякаква повърхност без опасност от подхлъзване. Просто плъзнете гладката приставка, закрепете продукта към нея и просто въртете. Резултатите ще Ви удивят!  Veggie Cut се разглобява лесно, може да се поставя в миялна машина и е винаги готов за действие!

По-лесно, по-вкусно и по-здравословно с Veggie Cut!

Veggie Cut включва три различни приставки, удобно съхранявани в самия уред.

 

Хранете се здравословно, нискокалорично и вкусно! Veggie Cut се справя с всичко, няма невъзможни неща.

Възхитете цялото семейство, приятели и колеги с ястия и всякакви салати, приготвени с Вашия помощник - Veggie Cut.  Всички биха Ви завидели за уникалната креативност и оригиналното поднасяне на храната. Вашите гости ще останат безмълвни.

Veggie Cut е идеален за всяко домакинство и е истински незаменим уред- трябва да го имате!

 

ВНИМАНИЕ! ИСТИНСКА СЕНЗАЦИЯ!

Само сега, до изчерпване на количествата, за най-бързите от Вас сме приготвили специални ПОДАРЪЦИ! Към поръчката на Вашия Veggie Cut получвате изключителни подаръци:

 

  • Easy Roller - иновативна машинка за завиване на сърмички, банички, баклавички, суши и мини палачинки. Easy Roller - практичният и незаменим помощник в кухнята! 

 

  • Clever Close Container Set - гигантски комплект от 52 части - 26 кутии с 26 херметически капака, за дълготрайно, херметическо и сигурно съхранение на всякакви продукти! Комплектът включва различни форми и размери, идеален и удобен за ежедневна употреба - кръгли, квадратни или правоъгълни, вариращи от 120, 280, 700, 750, 950 до 1400 милилитра вместимост, дори кутии с вместимост 2 литра, всички подходящи за микровълнова, съдомиална, хладилник и фризер.

 

Единствено по рода си предложение за Вашата кухня. 

Моментално си спестявате много пари, благодарение на изключителните подаръци, само сега! 

Свързани продукти

-10%
Многофункционален кухненски уред Savormatic® - снимка

Многофункционален кухненски уред Savormatic®

Лесен за употреба, универсален кухненски уред, който...

Цена: 169,00 152,10 лв.

-10%
Екстрактор на хранителни вещества Ultramaxx Nutritional Extractor (Ултрамакс Нютришънал Екстрактор) - снимка

Екстрактор на хранителни вещества Ultramaxx Nutritional...

Това не е блендер. Това не е миксер. Това не е...

Цена: 109,00 98,10 лв.