Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Натурален продукт за премахване на папиломи и брадавици Herbaclear (Хербаклиър)

Herbaclear (Хербаклиър) е натурален, лесен и ефективен продукт за премахване на папиломи и брадавиците по кожата, засягащи голяма част от насалението! Премахнете ги без болка, без дразнещи химикали или скъпи посещения при специалисти!

Брой:

Цена: 39,90 29,90 лв.

   
Натурален продукт за премахване на папиломи и брадавици Herbaclear (Хербаклиър) - снимка 1    

Допълнителна информация

Имате от онези ужасни папиломи и брадавици по кожата? Както мъжете, така и жените са принудени да се справят с неудобството на грозните папиломи и брадавици. И досега беше много трудно да се отървем от тях. Досега!

Представяме Ви бързо, лесно и безболезнено решение за справяне с тези проблеми Herbaclear. Herbaclear е 100% натурален начин за премахване на досадните папиломи и брадавици по кожата. Използвайки само естествени растителни екстракти, той ги премахва изцяло за броени дни.

Основната му съставка е Западната туя (ThujaOccidentalis), която представлява мощен екстракт от етерично масло на туя, допълнен с Витамин Cи доказано ефективен за безопасно и безболезнено премахване на папиломи и брадавици.

Забравете за болката, съпроводжаща силните химикали и без скъпоструващи и дълготрайни посещения на специалисти! Вече имате възможността да се отървете от папиломи и брадавици по естествен, бърз и лесен начин, благодарение на Herbaclear!

Просто нанесете Herbaclear върху засегнатата област и гледайте как папиломите и брадавиците изсъхват и изчезват за броени дни!

Herbaclear е подходящ за всички видове кожа, дори за най-чувствителните части от тялото, защото е с доказано ефективен и 100% натурален състав от билкови екстракти.

Вече няма да Ви се налага да прикривате области от тялото си, за да скриете проблема! От днес вече можете да се насладите на ежедневие без папиломи и брадавици, единствено чиста и гладка кожа без спомен, че на това място някога е имало брадавица!

Изхвърлете всички шалове и покажете красива кожа, без неприятни папиломи и брадавици. Herbaclear ще промени начинът, по който изглеждат и най-вече начинът, по който се чувствате!

Отървете се от брадавиците и папиломите по кожата лесно, бързо, безболезнено и по напълно натурален начин с Herbaclear.

Продуктът е произведен в Испания.

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.