Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 102 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Натурален спрей против акари, дървеници, бълхи Bug Eraze

Цена: 39,90 лв.

   
Натурален спрей против акари, дървеници, бълхи Bug Eraze - снимка 1    

Допълнителна информация

Само сега получавате 2 броя Bug Eraze® на цената на 1!

Ежедневно, в световен мащаб, нашествието на акари, алергени и дървеници се увеличава. Mилиони акари живеят в един матрак! Дървениците хапят и карат цялото Ви семейство да страда! Сега има безопасно, естествено решение – това е Bug Eraze (Бъг Ирейз).

На пръв поглед едно легло може да изглежда чисто, но всъщност вътрешността му често е пълна с дървеници и акари. Вижте сами:

Bug Eraze елиминира акари и дървеници по безопасен и естествен начин като прониква в самата тъкан и премахва ефективно дори яйцата и ларвите им. Bug Eraze е също толкова ефективен и срещу бълхи. И тъй като е 100% натурален, можете спокойно да напръскате директно домашния любимец!

Напръскайте директно върху матрак, мека мебел, завеси и мебели. Ефективната му формула не цапа, не оставя петна, а единствено чист, свеж аромат в целият ви дом. Bug Eraze ще елиминира дървеници, акари и бълхи, без значение къде са се скрили те. Той не само ги премахва, но и служи за създаване на защитна бариера около дома ви, която им пречи да се върнат отново!

Смело кажете „сбогом“ на дървеници, акари и бълхи, благодарение на изцяло безопасната и натурална формула на Bug Eraze.

Само сега получавате 2 броя Bug Eraze® на цената на 1!