Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Невидим корсет за извайване на фигурата Bio Shaper (Био Шейпър)

Bio Shaper – иновационен невидим корсет с вградени био кристали, който неусетно и невидимо Ви предава плосък корем, оформя талията, паласките, любовните дръжки и подкрепя гръбнака. Коплектът включва и панталони за повдигане, придържане на задните час

Цена: 79,80 59,00 лв.

   
Невидим корсет за извайване на фигурата Bio Shaper (Био Шейпър)  - снимка 1    

Допълнителна информация

Дебели крака с разширени вени, отпуснати бедра, коремче, любовни дръжки, паласки... искате тялото Ви да изглежда по-добре, да имате плосък корем, тънка талия, повдигнати задни части, стегнати крака и всички тези резултати да бъдат повстигнати по невидим начин? Това може да бъде постигнато с ластично бельо, но то се забелязва, неудобно е и Ви кара да се чувствате неловко. Днес ще се убедите, че не всички стягащи продукти са еднакви!

Представяме Ви най-иновативната текстилна технология, използвана за първи път в женското стягащо бельо – невидимия Bio Shaper, включващ трите най-важни аспекта, които трябва да притежава една дамска дреха:

• интелигентна тъкан - изглажда, повдига, поддържа и подкрепя точно там, където е необходимо;

• съдържа био-кристали за ефективни и продължителни резултати;

• невидим е, с изключителен цвят, който не може да се види под дрехите, независимо от цвета им. Цветът на кожата също не е от значение. Напълно незабележим е!

Човешкото око разпознава цветната палитра от червено до виолетово. Съгласно този принцип, Bio Shaper се придържа към оптически бялото, което го прави невидим за човешкото око под каквато и да е дреха, независимо от нейния цвят и цвета на Вашата кожа. Bio Shaper не може да бъде забелязан под дрехите Ви! Той е изцяло невидим!

Невидимият корсет Bio Shaper е изработен от плат, който подчертава фигурата Ви, неусетно и невидимо Ви предава плосък корем, оформя талията, паласките и любовните дръжки, повдига и придържа задните части, подкрепя гръбнака и оформя краката. Не се мачка, незабележим е и никой от няма да види, че го носите.

Bio Shaper притежава вградени био-кристали и иновационна тъкан. Прави Ви да изглеждате с до два размера по-слаби незабавно чрез мека компресия на корема и талията, оформя задните части и дава нов живот на краката Ви. Неравната вътрешнта тъкан работи за Вас, докато ходите.

Bio Shaper дава на жените възможнноста да оформят телата си незабавно по невидим начин. А с течение на времето да успеят да постигнат идеално тяло, в резултат на действието и ползвите от използването на био-кристалите, спомагащи оформянето на женското тяло.

Био-кристалите са последната иновация в текстила. Те са малки частици на термочувствителни минерали, вградени в тъканта и се активират при допир с частите на тялото като коремчето, любовните дръжки и задните части. Те оформят и извайват фигурата Ви.

Невидимият Bio Shaper пристяга коремната област и талията деликатно, но здраво, за да изглеждате поне с два размера по-слаби моментално.

Био-кристалите в Bio Shaper го правят дреха, съчетаваща всички предимства в едно!

 

Коплектът Bio Shaper включва:

• Невидимия корсет Bio Shaper

+ невидимите панталони за повдигане на задните части ПОДАРЪК!

+ повдигащият сутиен Bio Shaper ПОДАРЪК!

 

Размери в наличност:

• S/M

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.