Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Очила за кристално нощно шофиране и виждане VizMaxx®

Кристално нощно виждане без отблясъци при шофиране, разходки и други дейности, отчетливо разпознаване на обектите чрез високия индекс на рефракция, който ще Ви предложат очилата за нощно виждане VizMaxx!

Брой:

Цена: 39,90 39,90 лв.

   
Очила за кристално нощно шофиране и виждане VizMaxx®  - снимка 1    

Допълнителна информация

В МОМЕНТА ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!

Изморили сте се да присвивате очи и да се напрягате, за да видите ясно през нощта? Приидващи насрещни ярки фарове, улични лампи, неонови надписи и така нататък? А когато времето е лошо е невъзможно да виждате пътя напред и какви опасности предстоят?

Започнете да виждате ясно през нощта, благодарение на очилата за нощно виждане VizMaxx - революционни очила, които блокират отблясъците и разсейват светлината, давайки Ви забележителен цвят и яснота, когато слънцето залеце, дори в най-лошите условия за шофиране. VizMaxx притежават технология на бъдещето за високо разделително нощно виждане, която е вече при всички нас!

Тайната се крие в специалното покритие на кехлибарените оптични стъкла, които филтрират и блокират заобикалящата ни „синя светлина”, причиняваща нощните отблясъци. Това е високотехнологична HD зрителна технология, която е изключително достъпна и дългоочакван пробив в сферата на очилата, блокиращи отблясъците през нощта!

В полумрака между деня и нощта, обикновите слънчеви очила само притъмняват Вашия изглед в перспектива, което на практика прави виждането още по-трудно. Но VizMaxx разсейват околната светлина и същевременно повишават цветовете и яснотата за получаване на кристално ясен изглед.

Шофирането при силен дъжд или сняг е достатъчно стресиращо. А нощните отблясъци правят лошата ситуация още по-лоша. VizMaxx разсейват отблясъците, така че можете да видите пътя дори в най-лошото време.

В града, извън града, в най-лошите метерологични условия или в ясна нощ, VizMaxx Ви позволяват да виждате по-добре.

Но VizMaxx не са само за шофиране. Те са за всеки, който води активен начин на живот и се обича да излиза на открито преди изгрев слънце или след залез през нощта. VizMaxx изборът на шофьори, спортисти, колоездачи, любители, пенсионери... на всеки, който иска да вижда по-добре през ноща, без заслепяващите отблясъци на ярките нощтни светлини. Очилата за нощно виждане VizMaxx са направени от висококачествен пилотен клас алуминий и стомана, така че да бъдат изключително леки и ултра-издръжливи в продължение на години. Оптичните стъкла са с качество за летец, удароустойчиви и доказано покритие против надраскване, за да осигурят максимална яснота през нощта.

Като специален подарък към Вашите VizMaxx ще получите и висококачествена микрофибърна кърпичка за полиране на оптичните стъкла и запазването им без отпечатъци от пръсти, прах и мръсотия.

Спрете да присвивате очите си и да се напрягате да видите нещо през нощта, започнете да виждате всичко, което до момента сте пропускали, благодарение на VizMaxx! Зрението на човек е нещо, което определено не трябва да подценяваме. Подарете си кристално нощно виждане, отчетливо разпознаване на обектите чрез високия индекс на рефракция, който ще Ви предложат VizMaxx. Защитете себе си, своите близки и приятели!

ОФЕРТА! Само сега имате възможността да поръчате два чифта професионални очила за нощно виждане, с две микрофибърни кърпички на изключителната цена от 69,90лв.

Офертата важи до изчерпване на количествата!

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

 

Свързани продукти

-20%
Заличител за драскотини Scratch Free + подарък прахосмукачка - снимка

Заличител за драскотини Scratch Free + подарък...

Искате да премахнете драскотините по колата?...

Цена: 69,00 55,20 лв.

Уред против насекоми Pest Reject (Пест Риджект) - снимка

Уред против насекоми Pest Reject (Пест Риджект)

Уморени сте от борбата с насекоми, гризачи и...

Цена: 49,50 34,90 лв.

Клубна карта за ВИП клиенти и отстъпки GoldStar Club - снимка

Клубна карта за ВИП клиенти и отстъпки GoldStar Club

Станете член на GoldStar Club и се възползвайте от...

Цена: 29,90 лв.

Визьор за кола Viz Clear HD - снимка

Визьор за кола Viz Clear HD

Визьор за кола за ясно, безопасно и приятно шофиране -...

Цена: 34,90 19,90 лв.