Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Оформящ талията колан Genie Hour Glass (Джини Ауърглас)

Удобен, оформящ талията колан, който мигновено оформя и вталява талията, придавайки Ви перфектна изваяна фигура с изключително тънка талия!

Цвят:

Размер:

Брой:

Цена: 49,00 49,00 лв.

   
Оформящ талията колан Genie Hour Glass (Джини Ауърглас) - снимка 1    

Допълнителна информация

Само сега 2 колана Genie Hour Glass на специална промоционална цена само за 88лв.

Genie Hour Glass (Джини Ауърглас) - най-модната тенденция за перфектна и изваяна фигура, за която всички световни знаменитости вече говорят. Тайната за лесно постигане на мечтаната изваяна фигура е разкрита! Оформянето на талията вече е толкова лесно!

Пефектно тяло само за секудни с Genie Hour Glass! Tова не е обикновен оформящ продукт! Не е дори и обикновен корсет! Невероятният и удобен колан за талия Genie Hour Glass мигновено оформя и вталява талията в перфектна изваяна форма. Иновативен и изключително удобен оформящ колан за мигновено оформяне и вталяване на талията за секунди!

Тайната на Genie Hour Glass е в оформящата технологията с двойна компресия:

Едно: затегнете компресионните ленти

Две: нагласете оформящите талията ленти.

Скрива корема, оформя талията, оказва подкрепа на гърба, подобрява стойката, вталява талията! За перфектна изваяна фигура!

Необходими са  само 2 стъпки, за да изглеждате с 2 размера по-слаби.

Може да го носите над или под дрехите! Във фитнеса, у дома, на работа или на специални поводи! Всеки ще Ви забележи, но никой няма да знае тайната Ви.

Освен това Genie Hour Glass е изцяло регулируем, може да го отпускате или стягате, за да оформите желаната фигура.

Вземете метъра и ще се ВЛЮБИТЕ в разликата! Genie Hour Glass ще скрие отпуснатото коремче и ще ви придаде слаба, оформена и секси фигура! Ще получите перфектно оформено тяло за секунди!

Забравете за оформящи продукти, които ви притискат и смачкват и струват цяло състояние!

Вашият Genie Hour Glass колан за оформяна на талиятасе предлага в черен или телесен  цвят, сега на изключително достъпна цена!

Само сега, ако поръчате втори брой Genie Hour Glass в черен или телесен цвят незабавно си спестявате 10 лв.! Пазарувайте разумно и си спестете пари!

2 колана Genie Hour Glass на специална промоционална цена само за 88лв. Спестете си 10лв.!

Продуктът не е заместител на спорта, здравословния начин на живот и правилното хранене. Резултатите са индивидуални и варират за всеки организъм.

Оформете талията си незабавно, благодарение на иновативния Genie Hour Glass - изключително удобен, оформящ талията колан, който мигновено оформя и вталява талията, придавайки Ви перфектна изваяна фигура. Превърнете фигурата си в секси и слабо тяло за секунди, тяло което всеки ще забележи. Лесно и достъпно се сдобийте с фигура тип "пясъчен часовник"!

Предлага се в следните размери:

Размер Талия Европейски Размер дрехи
S 58 - 68 cm 32 - 38
M 73 - 91 cm 40 - 46
L/XL 98 - 122 cm 48 - 56