Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 129 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Олекотена прахосмукачка Monster Vac

Олекотена и удобна прахосмукачка Monster Vac

Цена: 109,00 лв.

   
Олекотена прахосмукачка Monster Vac - снимка 1    

Допълнителна информация

Почистването вече е лесно с олекотената прахосмукачка MONSTER VAC.

Олекотената прахосмукачка MONSTER VAC тежи само 1,5 кг. и може да се използва само с една ръка, да почиства високи и трудно достъпни места. 

Олекотената прахосмукачка MONSTER VAC има няколко приставки и телескопична тръба, за да може да почистите навсякъде - под мебелите, в тесните местенца и всеки ъгъл на къщата.

Време е да олесните почистването и домакинските ангажименти. 

Олекотената прахосмукачка MONSTER VAC притежава и уникална иновация - отделението за събиране на прах се разширява само със завъртане на заключващия пръстен, за да може да продължите почистването без прекъсване.

Мощност: 600 W

Гаранция: 24 месеца.

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.