Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Omega Rich Body Hydrator - мощен хидратиращ лосион за тяло за суха и чувствителна кожа

-10%

200мл натурален хидрататор за тяло за ежедневна употреба, обогатен с Omega 3, 6, 7 и 9 идеален за хора със суха и/или чувствителна кожа.

Цена: 35,90 32,31 лв.

   
Omega Rich Body Hydrator - мощен хидратиращ лосион за тяло за суха и чувствителна кожа - снимка 1    

Допълнителна информация

Salcura Omega Rich Body Hydrator е част от единствената по рода си гама продукти, която използва 4 различни Омега мастни киселини с жизнено важно значение за кожата, за да успеят да осигурят мощтна и ефективна хидратация на кожата и да се справят с кожни проблеми.

Body Hydratator е натурален хидрататор (овлажнител) за тяло за ежедневна употреба, идеален за хора със суха и/или чувствителна кожа. Съставът му е 99% натурален, без вредни химикали. Body Hydratator е изключителнонежен към кожата, има неутрален аромат и лека текстура, която ще остави кожата подхранена, но без лепкави или мазни следни.

С висока концентрация на Омега 3, 6, 7 и 9 от съставката Морски Зърнастец, в съчетание с Масло от Авокадо за поддържане състоянието на кожата, Шафран за подхранване и Лайка за успокоение на кожата.

Body Hydratator предлага бърза естествена хидратация, бързо облекчаване на суха кожа и сърбеж и бързо намаляване на възпалението на кожата. Тъй като е изцяло натурален продукт, това го прави подходящ за употреба дори от бременни и кърмачки. Не са установени никакви странични ефекти.

Продуктът е разработен специално за хора, склонни към лека или умерена сухота на кожата на тялото. Подходящ е за употреба от най-ранна възраст и за всички типове кожа. Под формата на лек лосион за тяло, той попива бързо и дълбоко в кожата, което го прави лесен и приятен за употреба ежедневно. 

Продукт, произведен във Великобритания!