Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Как да поръчам?

За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона "Купи", с което продукта ви влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от вашето пазаруване.

В количката можете да актуализирате броя на продуктите които сте избрали. В случай, че искате да добавите още нещо може да се върнете в магазина или да преминете изпращане към нас на вашата поръчка.

Ако сте регистриран наш клиент, то данните за доставката ще излязат автоматично след като въведете e-mail адреса и паролата си. Ако нямате регистрация като клиент можете да си направите, или да извършите поръчката като гост.

Моля въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведеният от Вас адрес за доставка, е този на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Ако желаете фактура на юридическо лице, попълнете и формата за фактура. Изпратете поръчката си.

На посочения от Вас e-mail ще получите писмо с копие от вашата поръчка.

Всички посочени цени на уебсайта включват ДДС.

Ако имате някакви въпорси можете да се свържете с нас на телефон 02 / 9 15 25.