Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ

В тази секция на сайта ще Ви демонстрираме най-иновативните и успешни продукти всеки месец. Запознайте се с тях в детайли и поръчайте на най-добрата цена.

POLARYTE HD - поляризирани слънчеви очила

POLARYTE HD са слънчеви очила с поляризирани лещи и висока разделителна способност, осигуряващи невероятна защита срещу UV лъчите и изключителна чистота на образа, без отблясъци

КУПИ СЕГА САМО ЗА 79 лв. - КУПИ

 

Instant Magic Cover - фон дьо тен за прикриване на кожни несъвършенства

Instant Magic Cover (Инстант Меджик Кавър) - цялостно покритие на петна, пъпки, белези, петна от слънцето, розацея, пигментация, татуировки и всякакви несъвършенства по лицето и тялото, без ефект "маска"!

Поръчай сега за 59,00 лв. - КУПИ

 

Dermaspray Intensive - спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж

Спрей против псориазис, дерматит, екзема, сърбеж и проблемна кожа

Поръчай сега само за 19,90лв. - КУПИ

 

Натурален продукт за премахване на папиломи и брадавици Formu Clear (Формю Клиър)

Formu Clear е уникален натурален продукт, който премахва папиломи и брадавици по естествен и безболезнен начин, без операции.

Поръчай сега само за 39,90лв. - КУПИ

 

Керамична четка за изправяне Hollywood Straightener

Идеално изправяне на косата, докато я сресвате, благодарение на Hollywood Straightener! Тази иновативна йонно-керамична четка осигурява хидратация, възтановява изтощената коса, придава обем и оставя косата идеално гладка, бляскава и права!

Поръчай сега само за 79,00лв. - КУПИ