Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Пантофи ConfortGel - пантофи с гел подметка, създадени за максимален комфорт и облекчаване на болката и умората в краката

-10%

Пантофите ConfortGel са уникални релаксиращи пантофи, които ще ви помогнат да облекчите и намалите болката и умората в краката, което ще окаже благотворен ефект върху цялото тяло.

Цвят:

Цена: 39,90 35,91 лв.

   
Пантофи ConfortGel - пантофи с гел подметка, създадени за максимален комфорт и облекчаване на болката и умората в краката - снимка 1    

Допълнителна информация

Пантофите ConfortGel са иновативни пантофи, които завладяха цяла Европа.

ConfortGel – иновативни пантофи с гел анти-умора, които отпускат, успокояват и облекчават болката и умората в краката и тялото. Благодарение на уникалния си дизайн, пантофите ConfortGel действат терапевтично върху цялото тяло, "пренастройват" ставите в правилна позиция и премахват болката.

Пантофите Confort Gel има специално проектирана подметка, която съдържа уникален гел за максимален комфорт и омекотяване допира със земята. По този начин пантофите ConfortGel отпускат краката и едновремено с това "пренастройват" цялото тяло в правилната позиция и стойка.

Изработени са от изключително издръжливи материали и микрофибър, които ще издържат много по-дълго, отколкото обикновените пантофи. Можете дори да ги перете в пералнята.

Благодарение на гладката микрофибърна горна част, ще почувствате уникален комфорт и мекота всеки път, когато обуете пантофите ConfortGel.

Освен за максимален комфорт, подметките са проектирани така, че да не се хлъзгат лесно. Пантофите ConfortGel ще бъдат с Вашия най-добър приятел, когато се приберете у дома, а и не само - те могат да се използват и навън, благодарение на специалната им неплъзгаща гумена подметка. Модерният им дизайн и висококачествени материали ще Ви позволят да ги изпозлвате с години. 

Пантофите ConfortGel се предлагат в два цвята:

- Черен

- Бежов

 и в следните размери:

Размер S: 35-37

Размер М: 38-39

Размер L: 40-42

Размер XL: 43-45

(Моля, изберете цвят и желан размер при поръчка)

С атрактивен унисекс дизайн пантофите Confort Gel могат да се носят, както от жени, така и мъжете, независимо от възрастта.

Особености:

- Материал от микрофибър

- Специален гел вграден във вътрешността на подметката

- Уникална повърхност на подметката против хлъзгане

 

Пантофите ConfortGel са идеален подарък за Вашите приятели и хората, които обичате!

 

Пантофите ConfortGel не могат да бъдат намерени във всеки магазин, а само в обектите на Tелестар.

 

Пазете се от фалшиви имитации - Изберете оригинала!

Свързани продукти

Козметика за красиви крака Livariz Ливариз - снимка

Козметика за красиви крака Livariz Ливариз

Омръзнало Ви е от умората и тежестта в краката?...

Цена: 69,90 39,90 лв.

Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс) - снимка

Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс)

Копресионни чорапи Active Socks – революционен бърз и...

Цена: 29,90 лв.