Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 129 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Писалка против акне за фототерапия със синя светлина Blu-Activ (Блу Актив)

Иновативна топлинна и светлинна терапия за ефективно справяне с акне у дома!

Цена: 79,00 лв.

   
Писалка против акне за фототерапия със синя светлина Blu-Activ (Блу Актив) - снимка 1    

Допълнителна информация

Спрете да криете лицето си и следите от акне, а поемете контрол над ситуацията с Blu-Active™ – 

изцяло нова, научно обоснована дезинфекцираща и почистваща система, която Ви помага да предотвратите появата на акне и да преборите кожните проблеми. 

 

Blu-Active™ започва да действа незабавно и бързо премахва пъпки и петна по лицето. И така кожата на лицето Ви е чиста, гладка и сияйна – без химикали, без изсушаване и без раздразнения!  Пъпките, петната и обривите са причинени от запушени пори. Те позволяват на бакериите, да се изградят и доведат до подуване, зачервяване или пъпка. A много от кремовете и мазилата за справяне с акне често остаят кожата още по-раздразнена, а петната – по-възпалени. Но от сега нататък, благодарение на революционната дезинфекцираща и почистваща система Blu-Active™ ще се сдобиете с най-красивата кожа, която някога сте имали!

Blu-Active™ действа в 2 прости стъпки:

              1. Почистващ спрей Blu-Active™

Като част от ежедневни дейности след измиване сутрин и вечер, пръснете лек слой от почистващия спрей за предотвратяване появата на акне. Този 100% натурален спрей съдържа водна основа без алкохол, която хидратира кожата и разбива бакериите, разтвор известен още като хипохлориста киселина. Формулата му улавя и убива 99,99% от бактериите в порите и фоликулите, причиняващи акне. Това спомага за предотвратяване и на бъдещата им поява!

              2. Писалката със синя светлина Blu-Active™

Писалката Blu-Active™ работи с батерии и използва една от най-новите технологии - фототерапия – научно доказан метод, който установено действа ефективно при унищожаване на бактериите, причиняващи акне. Тя Ви дава мощтната доказано-ефективна сила на синята светлина и топлинната терапия на горещия й връх, побиращи се в дланта Ви.  Антибактериалната и противовъзпалителна светлинна терапия на писалката Blu-Active™ убива чувствителните на светлина бактерии под и над повърхността на кожата. Това от своя страна помага за свиване на пъпката или  и по-бързо справяне с проблема. Използвайте синята светлина на писалката Blu-Active™ при поява на първи признаци на пъпка, два пъти дневно по две минути и половина, и това ще Ви помогне да я премахнете бързо!

Системата Blu-Active™ действа върху първоизточника на проблема, за да отпуши и изчисти кожата отвътре навън и така Вие получавате бързи резултати! И така можете да започнете с почистването и отстраняването на тези петна, пъпки, обриви и несъвършенства незабавно!

Системата Blu-Active™ е дерматологично и клинично тествана и действа връху всякакъв цвят и тип кожа. Идеална е и за чувствителна кожа.

Пъпките и петната ще бъдат премахнати, несъвършенствата по кожата заличени, а бактериите, причиняващи акне – убити! Всичко това за чисто, гладко лице и сияен тен! 

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

  •          иновативна ефективна писалка за домашна фототерапия Blu-Active™
  •          почистващ спрей за 1 месец, ПОДАРЪК!

 

Blu-Active™ – подарете си увереност, бъдете сияйни

и покажете красивото си лице без грим и без неестетични пъпки и петна! 

Свързани продукти

Спрей против акне Antiac 50ml - снимка

Спрей против акне Antiac 50ml

Спрей против акне с многофункционална формула, която...

Цена: 39,90 29,90 лв.

-10%
Antiac Active liquid spray - ефективен течен спрей против акне   - снимка

Antiac Active liquid spray - ефективен течен спрей против...

50ml спрей за справяне с акне, черни и бели точки по...

Цена: 34,90 31,41 лв.

-10%
Antiac Аctive gel serum - ефективен гел-серум против акне   - снимка

Antiac Аctive gel serum - ефективен гел-серум против акне

15ml гел против акне за нанасяне директно върху...

Цена: 29,90 26,91 лв.

-10%
Antiac Daily Face Wash - натурална ежедневна почистваща пяна за против акне - снимка

Antiac Daily Face Wash - натурална ежедневна почистваща...

Дълбоко почистване на лице за чувствителна кожа,...

Цена: 29,90 26,91 лв.