Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 125 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Съд за готвене на пара MicroSteamer

MicroSteamer – бърз, лесен, удобен начин за здравословно и вкусно приготвяне на храната на пара, който запазва естествените съставки и аромат на продуктите!

Цена: 29,90 15,90 лв.

   
Съд за готвене на пара MicroSteamer - снимка 1    

Допълнителна информация

Лекият и преносим уред MicroSteamer съчетава в едно хранителните предимства на готвенето на пара и удобството на микровълновата печка.

MicroSteamer и бърз и лесен начин за приготвяне на вкусно, ароматно и здравословно ястие. Просто поставете храната в специалния съд с дупки, добавете вода и оставете да се приготви на пълна мощност. Уредът произвежда пара и я разпространява в целия съд, за да получите перфектно приготвена храна, която никога не е безвкусна или преварена. Всички хранителни съставки на продуктите са запазени. По този начин вие си подарявате здравословно ястие, изключително бързо и без усилия от ваша страна.

След като веднъж изпробвате MicroSteamer, никога повече няма да имате желание да варите  храната по друг начин!

Характеристики:

* съд с дупки за равномерно приготвяне на ястието на пара

* запазване на хранителните съставки и естествения аромат на продуктите

* незалепваща повърхност, която се почиства лесно

* може да се поставя в миялна машина и в хладилник

* вместимост – 2 литра

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.