Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Salcura Stretch Mark Cream - Крем против стрии с шипка и зелен боб

-10%

Крем против стрии със шипка и зелен боб за по-еластична, стегната и добре изгледаща кожа по корема, хълбоците, бедрата, гърдите.

Цена: 55,90 50,31 лв.

   
Salcura Stretch Mark Cream - Крем против стрии с шипка и зелен боб - снимка 1    

Допълнителна информация

Този лек, подхранващ крем помага на кожата Ви да се чувства и изглежда здрава, прави я по-еластична и стегната, като същевременно намалява видимо стриите и белезите в областта на корема, хълбоците, бедрата, гърдите и други части на тялото.

Препоръчва се съвместна употреба с  олиото от серията - Gotu Kola & Wild Rose Stretch Mark Oil. Гамата продукти против стрии на Salcura доказано помага за видимо намаляване на стриите с до 72%.

Основната съставка Regestril (Бутиленгликол) помага за намаляване на дълбочината на стриите , докато олиото от шипки се справя със сухата кожа, а екстрактът от зелен боб спомага здравословното образуване на съединителна тъкан. 

Гамата продукти на Salcura е със 100% натурални съставки, без стероиди, хормони, кортизон, пероксиди, алкохол, парабени, аромати или антибиотици. 

Свързани продукти

Козметика за премахване на стрии Renuee - снимка

Козметика за премахване на стрии Renuee

Козметика за премахване и предотвратяване появата на...

Цена: 59,90 29,90 лв.

-10%
Salcura Stretch Mark Cream - Крем против стрии с шипка и зелен боб - снимка

Salcura Stretch Mark Cream - Крем против стрии с шипка и зелен...

Крем против стрии със шипка и зелен боб за...

Цена: 55,90 50,31 лв.