Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Salcura Stretch Mark Oil - Олио против стрии с Готу Кола и Дива Роза

-10%

Олио против стрии с Дива Роза и Готу Кола за по-еластична, стегната и добре изгледаща кожа по корема, хълбоците, бедрата, гърдите

Цена: 49,90 44,91 лв.

   
Salcura Stretch Mark Oil - Олио против стрии с Готу Кола и Дива Роза - снимка 1    

Допълнителна информация

Това изглаждащо, подхранващо сухо олио за тяло е с неутрален аромат и ще направи кожата Ви да изглежда и да се чувства по-здрава, да бъде еластична и стегната, като същевременно видимо намалява стрии и белези в областта на корема, хълбоците, бедрата, гърдите и други части на тялото.

Препоръчва се съвместна употреба с  крема от серията – Rose Hip & Green Bean Stretch Mark Cream.

Гамата продукти против стрии на Salcura доказано помага за видимо намаляване на стриите с до 72%.

Основната съставка Еластан (Екстракт от листата на Manilkara multinervis) помага за намаляване на видимостта на стриите, докато Дивата Роза хидратира сухата кожа, а Готу Кола (съставка известна още като „фонтан на живота“)  ускорява заздравяването на рани.