Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Самоучител по английски език Hooked On English

Самоучител по английски език - иновационна програма, която учи децата да говорят английски език.

Цена: 149,00 49,00 лв.

   
Самоучител по английски език Hooked On English - снимка 1    

Допълнителна информация

!!! СУПЕР ОФЕРТА ЗА УЧЕНИЦИ !!!

Hooked on English е една прекрасна нова възможност за вашите деца да се научат да говорят английски език.

Забавлявайте се докато изучавате света с помощта на самоучителя по английски език – забавна и иновационна програма, реализирана от създателите на самоучителя по произношение – единствената програма, която учи децата да четат.

Във века на новите технологии вашите деца ще учат английски език с удоволствие.
Децата и техните родители ще се наслаждават на самоучителя по английски език. Той съдържа всичко, от което се нуждае вашето дете, за да се забавлява, докато изучава даден език.
Със самоучителя по английски език вашите деца ще научат думи и изрази от английския език толкова лесно. Първо децата слушат думи и изрази докато гледат анимациите от DVD, след това те се упражняват като произнасят думите на глас, използвайки аудио – CD, цветните карти и учебни тетрадки.
След това играят забавни игри от DVD и четат истории от книжките, за да упражнят наученото и да затвърдят уменията си дотук.
С програмата децата научават много нови неща само за 15-20 минути на ден 2-3 седмично. И преди да се усетите децата ви сами ще поискат да използват програмата, защото е толкова лесно и забавно и защото те са горди от новата им способност да говорят английски език.
Изучаването на английски език от ранна възраст помага на детето ви да тръгне по пътя на успеха и играе важна роля за неговата кариера. Това е моментът да се сдобиете със самоучителя по английски език, за да осигурите на детето си още отсега обучение в най–добрите и престижни училища и университети.

 

Самоучителят вклюва:

9 DVD за гледане

9 DVD за слушане

9 Учебника

9 Книжки с приказки

150 Карти за игра

1 Музикален диск CD

 

Също така получавате и 1 DVD с инструкции за родители на български език, както и 1 книжка с упътване също на български език.

 

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.