Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Shake Weight за мъже

Shake Weight е на най-новия революционен метод за фитнес упражнения, променил фитнес индустрията в Америка!

Цена: 69,00 19,90 лв.

   
Shake Weight за мъже - снимка 1    

Допълнителна информация

Shake Weight за мъже е най-новият метод за фитнес упражнения, предизвикал истински фурор в цяла Америка!

Shake Wight Men е революционен продукт, съдаден специално за тренировка на мускулите. Действието на Shake Wight се основава на принципа на динамичната инерция, което Ви осигурява цялостна фитнес тренировка само за няколко минути. Това намалява осезаемо времето, което сте отделяли за извършване на традиционната си фитнес програма.

Спестете си време!

Освен това, за разлика от огромните уреди във фитнес салоните, Shake Wight е изключително компактен и не заема много място! Shake Weight съчетава изключителна производителност и безкрайни възможности в малък, комактен размер.

Множесто независими научни изследвания, доказват, че всяко отделно движение с Shake Wight увеличава с близо 300% мускулната активност, в сравнение с тази при стандартните дъмбели.

Една 6 минутна тренировка с Shake Weight ще натовари напълно бицепсите, трицепсите, раменете и гърба Ви. Три вида упражнения в рамките на шест минути. Колкото по-интензивно разклащате, толкова предизикателството става по-голямо, а тренировката по-интензивна.

Това е всичко, от което се нуждаете, за да постигнете маса, оформени и силни гърди, трицепси, бицепси и рамене.

Предимства, които получавате с Shake Weight:

- Тренировката отнема само 6 минути;

- Осигурявате си тренировка, която въздейства върху цяла група мускули, не само в една посока или върху един мускул;

- Можете да промените изцяло фитнес тренировката си;

- Интензивните движенията нагоре-надолу предизвикват огромна вълна от енергия в тялото ви, което кара мускулите да се свиват и отпускат 240 пъти в минута;

За всички мъже - ако искате да отслабнете, стегнете и оформите мускулите в горната част на тялото си с по-малко усилия и за по-кратко време, Shake Weight е идеалното решение!

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.

 

Свързани продукти

Shake Weight за жени - снимка

Shake Weight за жени

Shake Weight - революционно нов начин, създаден специално за...

Цена: 59,00 19,90 лв.