Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Starlyf Cyclonic Broom

Starlyf Cyclonic Broom - въртяща се супер метла

Цена: 54,90 лв.

   
Starlyf Cyclonic Broom - снимка 1    

Допълнителна информация

  • Иновативна тройна технология с 3Х хоризонтални задържащи четки със сила на циклон;

  • Безкабелна и безшумна;

  • Лека, маневрена & компактна;

  • Гъвкава глава, която се върти лесно около маси,столове и се сваля надолу, за почистване под диваните;

  • Издадените четки достигат и най-трудните ъгълчета и не пропускат нищо;

  • Може да се използва върху ламинат, линолеум, твъра дървена настилка, плочки и винил.

 

В дома Ви всяка година влиза средно по 36 килограма смет.  Starlyf Cyclonic Broom е въртящата се супер-метла! Тя почиства всичко по пътя си с малко усилия и без напрягане. Starlyf Cyclonic Broom е най-страхотната иновация след изобретяването на метлата! Само я прокарайте върху която и да е твърда повърхност и тя моментално обира пръст, трохи от храна, разсипани закуски и котешка тоалетна, без изобщо да се навеждате. За да чистите пода по-бързо и по-лесно от всякога, тайната е несравнимата технология "Sweepstorm triple brush” с хоризонтални задържащи четки. Те придърпват сметта в канала по средата, където четката-валяк веднага я вкарва в закрития контейнер. Мръсотия, прах, боклуци - нищо не й убягва. Толкова е бърза, че приключвате за секунди. Няма да повярвате колко много побира големият контейнер!

Идеална за паркети и ламинати, тя почиства дори фугите между плочките. Другите подочистачки и прахосмукачки не могат да уловят мръсотията по ръбовете и стените, но четките на Starlyf проникват дълбоко в ъглите. Главата е достатъчно широка, за да захваща дори филии хляб и има гумирана подложка, която улавя малки частици, като подправки и захарни кристалчета. Можете да захванете цяла бисквита заедно с трохите. Идеална за събиране на парченца стъкло, тя почиства и мокър боклук като обелки от картофи, моркови, мокър ориз, дори и лед. Събира неща, които не искате да докосвате!

Със  Starlyf Cyclonic Broom ще спестите време и подовете ви ще са по-чисти.

За да гарантирате дълготрайния живот на Вашата Starlyf Cyclonic Broom, Ви препоръчваме да смените четките след дълъг период на употреба, тъй като косъмчетата се износват. По този начин ще си гарантирате същата ефикасност като на чисто нова метла! Поръчайте Комплект 3 допълнителни сменяеми четки.

Свързани продукти

Комплект четки за Starlyf Cyclonic Broom - снимка

Комплект четки за Starlyf Cyclonic Broom

Комплект от 3 четки за въртяща се метла Starlyf Cyclonic Broom

Цена: 9,90 лв.