Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Stepluxe Thermal Socks (Степлукс Термал Сокс) - иновативни затоплящи чорапи

Не се тревожете повече за това, че отново имате студени крака! Пригответе се да изпитате успокояващото облекчение от StepLuxe®.

Размер:

Брой:

Цена: 49,00 лв.

   
Stepluxe Thermal Socks (Степлукс Термал Сокс) - иновативни затоплящи чорапи - снимка 1    

Допълнителна информация

Чудили ли сте се някога защо сте склонни да имате студени крака от време на време?

Съществуват различни състояния, които водят до студени крака - лоша циркулация, феномен на Рейно, периферно съдово заболяване, акроцианоза. И, разбира се, простото излагане на по-студени температури може да доведе до студени крайници.

Каквато и да е причината, студените крака са истински проблем. Това е така, защото когато краката Ви са студени, цялото тяло се чувства студено и некомфотно.

StepLuxe®Thermal чорапи са невероятна иновация, която решава проблема със студените крака. Акумулаторната батерия, която приляга удобно отстрани на чорапите, доставя енергия на термични пластини в областта на пръстите - най-отдалечения край от сърцето.

С течение на годините ние генерираме по-малко топлина на тялото. И някои лекарства или условия също минимизират способността на организма да генерира топлина сам. Ще се влюбите в това да имате топли пръсти по всяко време, когато искате - с натискането на един бутон! Представете си колко удивително ще се почувствате, затопляйки студените пръсти на краката. Това ще накара цялото Ви тяло да се почувства невероятно!

Понякога Ви болят краката? Независимо дали става дума за прекалено много работа или старо нараняване?

StepLuxe® ще Ви помогнат за успокояване и съживяване на болезнените, уморени крака. Доказано е, че повишената температура на краката стимулира циркулацията и успокоява нервите и цялото тяло.

И дори краката да не Ви болят, ще обикнете начина по който се чувствате със StepLuxe®.

Те са чудесни за престой на открито! Независимо дали сте на лов, туризъм или голф, сега можете да имате топли крака, за да затоплите цялото си тяло, и да се наслаждавате на престоя си навън!

StepLuxe® са изработени от висококачествена, супер комфортна, високопроизводителна тъкан.

ПОРЪЧАЙТЕ ВТОРИ БРОЙ STEPLUX THERMAL И ЩЕ ГO ПОЛУЧИТЕ НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА САМО ЗА 39 лв. СПЕСТЕТЕ СИ 10ЛВ.

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазините ни в гр.София на бул. Христо Ботев №21 и на бул. Васил Левски №67.